Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotkamigotka

nie działają mi pliki audio na wrzucie !!! help !

Polecane posty

Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki, czasami pomaga... Narzędzia ---> Opcje ---> zakładka: Zaawansowane ---> zakładka: Sieć ---> Wyczyść teraz

Gość mistrz gramatyki.
Piszemy "Firefoksa", kiepie. A w żadnym razie nie ma tam być apostrofu. Przestudiuj zasady odmiany wyrazów obcych.

A gdzie się ten adblock znajduje? jak go odblokować? Tak mam mozille ale z niej nie korzystam tylko z IE. Aha opcje internetowe zawansowane sieć - > ja tam mam same ustawienia ale bez sieci między innymi Java...i wszystko jest zaznaczone czyli ma sie odtwarzać według javy .... tyle że sie nic nie odtwarza... Tak więc co jest u licha bo męcze się z tym już tydzień... :O :(

nie mam zadnego "S" .... albo wytłumacz to dokładniej bo ja w oknie przgladarki na dole po prawej mam > internet w formie ziemi taki znaczek....

"w oknie przeglądarki po prawej na dole masz takie "S" niebieskie w czerwonym kółeczku, pewnie jest całe przekreślone, kliknij PPM i zaznacz żeby tymczasowo nie blokowało na " może nie ma IE 8 czy czego tam :P a na górze taki żółty pasek na którym się naciska żeby pozwolić na wyskakiwanie okienek? bezpośrednio pod paskiem z adresem

nie nie czyściłam .... coockies. Pare dni temu odebrałam laptopa od informatyka i wszystko mi działa jak ja cie Boga kocham...:O A zainstalowana mam Mozille ale z niej nie korzystam bo cały czas mi wyskakuje brak połaczenia czy błąd łączenia....

Kotka migotka ma Mozille wersja 3.5.1 ... bez S ... jak się z tym sama uporam to będzie osiągnięcie Mount Everestu internetowego.... P.S a może to jest wina programu antywirusowego mam Avast ... Pal licho to wszystko ...trochę wyższej technologi i kobieta leży ...

A co do mozilli to gdy weszłam jakimś trafem na wrzutę wyskoczył mi komunikat następujacej treści : brak wtyczek ....zainstaluj x -schockwaves flash? i pózniej przekierowało mnie na Adobe flash ale przecież ja mam to zainstalowane tak to by Youtube wogóle nie działał nawet ...!!!!