Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnie zakochana

NAIWNIE ZAKOCHANA ?

Polecane posty

Gość naiwnie zakochana

Czuje sie fatalnie... Czasem jest mi tak żle, że poprostu usiąde i płacze... Jestem zakochana w facecie od przeszło 14 miesięcy, niestety miłość nieodwzajemniona. Myślałam, że przejdzie po kilku ale nic z tego. Z dnia na dzień coraz bardziej go kocham... nie wiem co mam robić, to uczucie jest silniejsze ode mnie, na każdym kroku widzę jego twarz, słyszę i jego imię i głos... Nie widziałam go od maja i myslałam, że mi przejdzie. to nic nie dało... właściwie nie iwem po co to tu piszę, to nic nie da...

dziewczyno sama sie nakrecasz.... wyjdz gdzies,poznaj kogos albo idz do psychoterapeuty

Gość a moze by tak....
tez niewiem po co tu piszesz..

Gość liczydło
trzym się, mam podobnie :(

Gość naiwnie zakochana
myślicie, że nie probowałam? poznałam kilku fajnych facetów, którzy naprawde byli w porzadku ale ja za kazdym razem sie blokowałam. mowiłam nie, ja pocekam na niego, choc i tak wiedziałam, że juz nigdy nie bedziemy razem :(

Gość oliolsiew
olej go :)) nie bądz głupia i naiwna, poznasz lepszego zaufaj mi, kosmos Ci w tym pomoże

Gość magdamagdula
tak niestety bywa...:( Ja zakochałam się bez wzajemności i to od pierwszego wejrzenia. Eh...Niedawno go spotkałam, wszystko odżyło a ból rozrywa trzewia, mimo że jestem z kimś w związku....:(

Gość naiwnie zakochana
odkąd go nie widziałam, troszke mniej o onim myślę, ale wiem ze sie zobaczymy za 2 tygodnie, to znow wspomnienia powrócą, wszystkie momenty wspólnie spedzone itd ... kur*wości, że też mnie to musi zawsze spotykać :(

Gość eM.
też tak podobnie mam... :(