Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 121212121212

mial mnie tylko do jednego i zabicia czasu

Polecane posty

Gość 121212121212

tyle razy mu wybaczalam pisanie z innymi a dzis znowu napisala jakas :( nie wiem ja juz sil nie mam , no nie potradie juz funkcjonowac a obiecywal ze nie bedzie pisac a tu ...............:( boze jak mi jest zle zle zle zle zle!!!!!!!!!!!!!!!! czemu wszyscy musza mnie krzywdzic? a mowil ze kocha , czy jesli ktos kocha to takie cos robi? obiecuje poprawe? i nie dotrzymuje slowa ? chyba mial mnie tylko do zabicia czasu i sexu z tego tylko wnioskuje i rok czasu poszedl na marne tylko sie pytam w czym zawinilam ze kazdy mnie wyhu***ja czemu ??????????????? czemu to tak wszystko boli ???????? ja juz jestem wrakiem czlowieka i nikomu nigdy juz nie zaufam nie chce juz zadnego faceta .... nie chce juz nic a teraz chcialabym juz usnac i sie nie obudzic taki ten swiat okrutny ja juz nie daje rady teraz to wylewam morze lez .......:(:(:( zleeeeeeeeeeeee miiiiiiiii :(

Gość 121212121212
i jeszcze chwalilam sie na forum ze moj sie zmienil hehe dobre a teraz pisze jak mi to zle :(:(:( tacy nigdy sie nie zmieniaja i nie zmienia jestem poprostu glupia i naiwna

Gość Kaddarka
Nie pozwalaj sie krzywdzic. Nie wybaczaj bez konca czegos, co sprawia ci przykrosc. Nie warto byc z czlowiekiem, ktory cie nie docenia, lekcewazy twoje potrzeby. Na pewno taki gdzies jest. Cierpliwosci. Milosc znajdzie cie sama:)

Gość ona ona oan
mam ciut podobna sytuacje....chcesz pogadac odezwij sie na gg 6543329

Gość no nie no nie
Weź się w garść kobieto. Nie rozczulaj się tak nad sobą. Nie od dziś wiadomo, że faceci potrafia wykorzystywać w perfidny sposób naszę naiwność i wyczuwać słabość. A mówić można dużo rzeczy, trzeba było patrzeć na to co robi, a nie mówi, już dawno pozbyłabyś się drania. Weź sie w garść. Przecież on nawet nie ejst wart Twoich łez. I trochę więcej wiary w siebie!