Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kak

dziwne podejscie do seksu...

Polecane posty

Gość kak

Jestem z dziewczyna kilka lat starsza ode mnie. mam 23 lata. ona jest dziewica (trafiala na samych dupkow jak do tej pory...) jestesmy razem 8 miesiecy. wlasciwie juz od poczatku zwiazku uprawiamy petting. oboje to lubimy i chcielismy ja w ten sposob wprowadzic w seks. ja mam juz doswiadczenia w tej sprawie. od poczatku mi powtarza zebym dal jej jeszcze troszke czasu. sprawa sie przeciagala. czekalem, bylem cierpliwy... przy pieszczotach jest jej dobrze, nic ja nie boli, az sama sie garnie do tego. otworzyla sie na te sprawy bo z poczatku bylo jej ciezko. zapytalem ja dlaczego nie chce nadal seksu, to powiedziala mi ze przeciez jest dobrze tak jak jest, nie chce nic wiecej, a seks to tylko ryzyko ciazy. temat srodkow antykoncepcyjnych jej nie przekonuje. bedziemy uprawiac seks tylko gdy bedziemy chcieli miec dziecko? mam ciagle kochac sie z nia...palcem? ciagle mnie zbywa i przez to sie oddalamy od siebie. gdy o tym wspominam to zaraz jest placz ze jest najgorsza, dziwolag i ze zasluguje na lepsza dziewczyne. nie wiem co robic.........................

ona nie jest rozbudzona seksualnie do stosunków i jej to nie jest potrzebne Porozmawiaj z nią że ty masz ochotę i niech spróbuje Muszę ci powiedzieć że mało początkujących kobiet ma potrzeby odbywania stosunków bo przyjemność i orgazmy mają ze stymulacji łechtaczki czy wejścia do pochwy.pochwa we wnętrz nie odbiera bodźców seksualnych

Gość emeryk
Czy widzisz ją jako przyszłą żonę? Jeśli tak - to zapytaj, jak wyobraża sobie życie seksualne po ślubie. Jeśli nie - to masz wybór: albo zaakceptować status quo albo zrezygnować.

Albo jest aseksualna albo panicznie się boi ciąży. Jesli to to pierwsze to będzie wielki problem później skoro ty chcesz a ona nie. A wszystko możliwe bo jakby nie patrzeć to się powstrzymywała przed tym wcześniej, czytałam o dziewczynach które uważają stosunek płciowy za niehigieniczny. Jesli to strach przed ciążą to trochę lepiej, nie pierdziel jej o antykoncepcji, bo ja sama wiem ile jest warta gumka która pęknie, albo tabletki antykoncepcyjne, którym producent daje 99% skuteczności a 3 koleżanki z klasy brały i zaciążyły, to samo z innymi środkami. Dziewczyna potrzebuje poczucia bezpieczeństwa, poczucia że nie uciekniesz jak cos się stanie i zapewniania ją o tym na każdym kroku nie tylko słowem ale też czynem, a nie pierdzielenia o tym jakie środki antykoncepcyjne są skuteczne. Niektórzy używają tabletek gumek, pianek i czego się da żeby czuć się pewniej, a innym wystarczy przerywany i jest git. Może mieć też opory ze względów rodzinnych, mój kolega miał 22 letnią dziewczynę która się bała seksu jak cholera bo jakby się w domu dowiedzieli, albo jakby w ciążę zaszła. Nawet jak jechała do niego to ją od dziwek zwyzywali. Nie wiadomo co takiej w głowie siedzi.

Sama miałam małego hopla na punkcie ciąży, ale to jak mój się zachował po tym jak nam gumka pękła a jeszcze mi się okres spóźnił z 5 dni to przełamało wszelki strach i obawy. Ale też zależy wiele od niej, bo jak jest typem "co ludzie powiedzą" to nic jej nie przekona żeby się nie stresowała.

Gość współczuję ci chłopie

Gość kak
nie wiem jak o tym z nia juz rozmawiac... dla mnie zwiazek bez seksu sie nie uda, ale jednoczesnie chce z nia byc. jestem w kropce. nie zmusze jej przeciez. fajnie by bylo gdyby ona tez tego chciala... na to jednach chyba liczyc nie moge. zbywa mnie juz bardzo dlugo wlasciwie od poczatku znajomosci slysze "daj mi jeszcze troche czasu..."

Gość kak
jednak* (mialo byc)

Gość kak
09:39 kak Jestem z dziewczyna kilka lat starsza ode mnie. mam 23 lata. ona jest dziewica (trafiala na samych dupkow jak do tej pory...) jestesmy razem 8 miesiecy. wlasciwie juz od poczatku zwiazku uprawiamy petting. oboje to lubimy i chcielismy ja w ten sposob wprowadzic w seks. ja mam juz doswiadczenia w tej sprawie. od poczatku mi powtarza zebym dal jej jeszcze troszke czasu. sprawa sie przeciagala. czekalem, bylem cierpliwy... przy pieszczotach jest jej dobrze, nic ja nie boli, az sama sie garnie do tego. otworzyla sie na te sprawy bo z poczatku bylo jej ciezko. zapytalem ja dlaczego nie chce nadal seksu, to powiedziala mi ze przeciez jest dobrze tak jak jest, nie chce nic wiecej, a seks to tylko ryzyko ciazy. temat srodkow antykoncepcyjnych jej nie przekonuje. bedziemy uprawiac seks tylko gdy bedziemy chcieli miec dziecko? mam ciagle kochac sie z nia...palcem? ciagle mnie zbywa i przez to sie oddalamy od siebie. gdy o tym wspominam to zaraz jest placz ze jest najgorsza, dziwolag i ze zasluguje na lepsza dziewczyne. nie wiem co robic......................... 09:40 [zgłoś do usunięcia] ladaco to jeszcze jej nie ukłułeś a ja jestem zaszyfrowany 09:48 [zgłoś do usunięcia] jakis tam facet ona nie jest rozbudzona seksualnie do stosunków i jej to nie jest potrzebne Porozmawiaj z nią że ty masz ochotę i niech spróbuje Muszę ci powiedzieć że mało początkujących kobiet ma potrzeby odbywania stosunków bo przyjemność i orgazmy mają ze stymulacji łechtaczki czy wejścia do pochwy.pochwa we wnętrz nie odbiera bodźców seksualnych 09:53 [zgłoś do usunięcia] Tramwajowy Maszynista Pieprzy sie na boku z innym skoro Tobie pozwala na palcóki tylko Tramwaj przejechał mi przez śniadanie... 09:53 [zgłoś do usunięcia] przyjaciel in spe Też czasami oblukam pochwę od we wnątrz, i szczerze mówionc, nic tak ciekawego nie widać http://www.youtube.com/watch?v=VO2vA0hCeqc 10:06 [zgłoś do usunięcia] emeryk Czy widzisz ją jako przyszłą żonę? Jeśli tak - to zapytaj, jak wyobraża sobie życie seksualne po ślubie. Jeśli nie - to masz wybór: albo zaakceptować status quo albo zrezygnować. 10:59 [zgłoś do usunięcia] Żonka po slubie Albo jest aseksualna albo panicznie się boi ciąży. Jesli to to pierwsze to będzie wielki problem później skoro ty chcesz a ona nie. A wszystko możliwe bo jakby nie patrzeć to się powstrzymywała przed tym wcześniej, czytałam o dziewczynach które uważają stosunek płciowy za niehigieniczny. Jesli to strach przed ciążą to trochę lepiej, nie pierdziel jej o antykoncepcji, bo ja sama wiem ile jest warta gumka która pęknie, albo tabletki antykoncepcyjne, którym producent daje 99% skuteczności a 3 koleżanki z klasy brały i zaciążyły, to samo z innymi środkami. Dziewczyna potrzebuje poczucia bezpieczeństwa, poczucia że nie uciekniesz jak cos się stanie i zapewniania ją o tym na każdym kroku nie tylko słowem ale też czynem, a nie pierdzielenia o tym jakie środki antykoncepcyjne są skuteczne. Niektórzy używają tabletek gumek, pianek i czego się da żeby czuć się pewniej, a innym wystarczy przerywany i jest git. Może mieć też opory ze względów rodzinnych, mój kolega miał 22 letnią dziewczynę która się bała seksu jak cholera bo jakby się w domu dowiedzieli, albo jakby w ciążę zaszła. Nawet jak jechała do niego to ją od dziwek zwyzywali. Nie wiadomo co takiej w głowie siedzi. 11:06 [zgłoś do usunięcia] Dop******lam dziś każdemu podpisuję się pod żonką . musi się czuć bezpiecznie .psychika. i nie jest to dziwne podejście, każdy ma jakiegoś fiksa. Nikt nie cieszy się tym co ma, pragnie tego co miał, lub co ma kto inny. Naturalność jest sexowna... Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie jak go wskrzesić. Kiedy ktoś bliski umiera - ty umierasz wraz z nim. 12:04 [zgłoś do usunięcia] Żonka po slubie Sama miałam małego hopla na punkcie ciąży, ale to jak mój się zachował po tym jak nam gumka pękła a jeszcze mi się okres spóźnił z 5 dni to przełamało wszelki strach i obawy. Ale też zależy wiele od niej, bo jak jest typem "co ludzie powiedzą" to nic jej nie przekona żeby się nie stresowała. 12:24 [zgłoś do usunięcia] współczuję ci chłopie 15:07 [zgłoś do usunięcia] kak nie wiem jak o tym z nia juz rozmawiac... dla mnie zwiazek bez seksu sie nie uda, ale jednoczesnie chce z nia byc. jestem w kropce. nie zmusze jej przeciez. fajnie by bylo gdyby ona tez tego chciala... na to jednach chyba liczyc nie moge. zbywa mnie juz bardzo dlugo wlasciwie od poczatku znajomosci slysze "daj mi jeszcze troche czasu..."

Gość a można wiedziec
po co wkleiłeś całą rozpiskę do jednego posta?

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam, zarobek gwarantowany a na start dostajesz 6zł

Gość kak
to nie ja tylko jakis idiota co sie podszyl...