Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tycja87

Pytanko

Polecane posty

Gość Tycja87

ogladałam ostatnio reportaż w którym mówili o tym ,że na osobach atrakcyjnych inni ludzie podświadomie zatrzymują wzrok. Robią tak nawet niemowlęta i małe dzieci chociaż nie znają wpółczesnych kanonów piękna. Myślicie ,że coś w tym jest? a czy na was faceci zatrzymują wzrok na ulicy ?

Gość ładaco
nadmieniam, że mam na imię Mirek i jestem farbowanym emo-gównem 🖐️

Gość ot taka sobie ja
racja, siostra się zawsze śmieje ze mnie, bo jak idziemy razem to ona się takim typom przygląda i mi później mówi " ten się gapił, tamten się gapił" cóż komplement to dla mnie nie jest, bo za chwilę ten sam typek obejrzy się za spaloną tlenioną tipsiarą w miniówie i co... ja tak nie wyglądam... wiec niech się typki zastanowią co dla nich jest piękne

Gość ładaco
biorę z dupy do ust czy to higieniczne?

Gość ot taka sobie ja
jak najbardziej, smacznego, zawsze to jakieś witaminy i mikroelementy, nie odmawiaj sobie

Gość lipo26
wczoraj w brajniaku to było

Gość Tania87
up up

Myślę ze jesli chodzi o dzieci to ich uwagę przyciągają osoby w jakiś powiedzmy kolorowych ubraniach, czy zdobionych czymś błyszczącym , z biżuterią bo to dla nich jest atrakcyjnie wizualnie.Wiadomo ze przyciąga uwage osoba atrakcyjna wg nas lub która ma naszym zdaniem jakiś fajny ciuch na sobie czy ogólnie fajnie ubrana.

jesli chodzi o Twoje pytanie to nie jestem jakąs tam super laską ale zdarza się ze wyłapie jakieś męskie spojrzenie;)Miło jak się komuś spodoba jak wyglądasz czy jak się ubrałaś ;) :)