Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Lipiec 25, 2009 Za trzy tyg mam wesele i nie mam pojęcie jaki kupić prezent. Problem w tym, że pobierają się ludzie po 60-tce. Mam całkowite zaćmienie co można im kupić. Dziewczyny macie jakieś pomysły?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Haunted Napisano Lipiec 25, 2009 coś do domu jakoś praktycznie... - pościel -sztućce -świecznik nie wiem...:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość la mam ba P Napisano Lipiec 25, 2009 ROBOT KUCHENNY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Lipiec 25, 2009 no właśnie nie chce coś do domu, takie rzeczy są raczej przydatne młodej parze młodej, a nie takiej po 60-tce, którzy 25 lat razem mieszkają i mają 23-letniego syna, no przecież nie kupię im patelni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tzytzytt Napisano Lipiec 25, 2009 babie kup wibrator, a chłopy gumową lalkę niech chociaż na stare lata się troszkę rozerwą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tzytzytt Napisano Lipiec 25, 2009 chłopu** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Haunted Napisano Lipiec 25, 2009 to daj kasę albo jeśli to bliska rodzina kup im wycieczkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Lipiec 25, 2009 Nie no kasy nie chce dawać. O wycieczce myślałam, ale mnie niestety nie stać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to kup Napisano Lipiec 25, 2009 viagre :D :D :P wzglednie kilogram marchewki.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lillty rose Napisano Lipiec 25, 2009 to sie poskladajcie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nataszkaaaaaaaaaaaaa Napisano Lipiec 25, 2009 moze np aparat fotograficzny albo kamere Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Haunted Napisano Lipiec 25, 2009 no właśnie zależy od funduszy... hm jeśli wycieczkę to nie jakąś tam nie wiadomo jaką tylko np w góry polskie albo w jakieś orginalne mejsce, ciężko wymyśleć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nie no nie Napisano Lipiec 25, 2009 Ja bym kupiła jakąś ładną pościel, to się przyda na pewno, niezależnie od tego, czy mają czy nie, bo jednak pościel sie wymienia co jakiś czas, Najwyżej oddadzą synowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Lipiec 25, 2009 ma ktos jeszcze jakas propozycje???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach