Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość David_Bovie_on29

Nowa zona czy skok w bok?

Polecane posty

Gość David_Bovie_on29

Siema wszySTkim mam pewien problem.. Mam zone od 5 LAT ! Otóz mówilem jej wiele razy i powtarzalem... '' nigdy nie bedzie tak jak na poczatku, w zwiazku nie iskrzy do 50-siatki - w zwiazku nastaje spokoj i milosc to WSZYSTKO ! '' a ona mi mowi - '' ty sie juz mna nie interesujesz, nie jestes taki jak kiedys SAdasiu, nie czuje ze mnie potrzebujesz tak jak kiedys'' i ja jej mowie wtedy zeby przypomniala sobie co jej przed chwila powiedzialem. Tyle na ten temat. Poza tym ! ona czasem potrafi tak mnie zdenerwowac ze ide gdzies z kumplami na piwo do pub'u i przychodze pozno w nocy. Ona wtedy czeka w kuchn i i przeprasza mnie zebym juz tak nie robil. KURWA ! mam dosycccccc myslalem nad rozwodem albo poznaniem kogos innego... DoradzciSe mi wy bo ja chyba nie rozumiem KOBIET.

Gość David_Bovie_on29
hehe dokladnie.. chyba tak zrobie stary

Gość rrrrrrrrrrrrr
a wes te babe swoja na piwo ,najpierw ,a potem zdrada

Gość David_Bovie_on29
Ale ze co mam niby ja upic zeby sie nie zorientowala? chcialbym tylko na jeden numerek i to wszystko, bo dusze sie w tym zwiazku z moja zona.

Gość wez rozwod
i sie kurna wyszalej, tak mniej wiecej przez 5 lat

Gość David_Bovie_on29
Wiem.. chyba zaczyna mnie to juz calkowicie pierdolic wszystko.. trudno ze jest moja zona.. zdarza sie niech znajdzie sobie innego pluszaka do tlamszenia ;/ heh

Gość maajaa998
ale nie zdziw sie jak ona mysli podobnie i tez sie zastanawia nad rozwodem albo skokiem w bok ... ile masz lat ?? Typowe zachowania facetow ... Tylkoo zdradzaniu mysla ... Pomyslales chociaz o jej uczuciach ? jak ona to przezyje ? I myslisz ze jeden skok w bok cala sprawe zalatwi ? Dojdzie do kolejnego i nastepnego i zniszczysz sobie zycie i zycie zony , wiec zastanow sie tak warto ?

Gość nie no co Ty
jednorazowy skok w bok to sie robi gdy szuka sie sexu, a Ty piszesz, ze ona Cie drazni. To co tan skok w bok ma być tak dla zemsty, bo coś tu jest nie tak.co po twoim skoku w bok ona zmieni swój stosunek do Ciebie? No chyba ,że to ma być ku przestrodze i zrobisz to tak, by się dowiedziała.

Gość nikt27
Skok...... na główkę do suchego basenu

Gość -Dora-
To ty sie zmieniles, a nie ona. Postaraj sie byc lepszym mezem, a nie myslec o zdradzie!!! A jezeli juz masz dosc, to szczerze jej o tym powiedz. Daj kobiecie szanse ulozyc sobie zycie z kims bardziej odpowiedzialnym od siebie. Ona sie meczy z kims takim jak ty.

Gość ji344iowjjees900
biedna dziewczyna, wyszła za maz za takiego prostaka;/

Gość maajaa998
Wychodzisz sobie na piwo z kumplami , wracasz w nocy co ona ma sobie pomyslec ? Myslisz tylko o sobie , pomysl troche o niej . Domyslam sie , ze nie zabierasz jej nigdzie . To ona powinna miec mysli o rozwodzie czy skoku w bok, a nie Ty . Nie dajesz jej tego co powinienes . Uwagi , czulosci , nie przejmujesz sie nia , czy siedzi sama w domu i popada w depresje , wazne jest to , ze ty 'musisz' z kumplami do pubu isc . ! jak nie chcesz z nia byc to chociaz nie ran jej w ten spoodob niech sobie ulozy zycie z kims bardziej odpowiednim . bo zasluguje na to . a Ty i tak po pewnym czasie bedziesz zalowal .

Gość brunetkaaaaa
ja bym wolałą by mnie mąż zostawił a nie zdradzał na boku

Gość jesteś żałosny

SzkodA mi Twojej zony, ze wyszla za takiego dupka jak Ty skoro chcesz ja zdracac, po co brales z nia slub i slubowales wiernosc skoro teraz chcesz inne panienki na boku dymac. Zaal