Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tinnka balbinkaaaa27

Zniszczylam sobie zycie.I niemoge sobie z tym pogodzic.O to moja historia

Polecane posty

Na pocztaku 2008 roku poznalam faceta.Ja bylam niecaly rok po zakonczeniu dlugoletniego zwiazku.Wymienislismy sie numerami telefonu.Zbywalam go ale on niedawal za wygrana i chcial sie spotkac.Dalam sie namowic na spotkanie.Okazalao sie ze za 2 dni wyjezdza za granice na kilka miesiecy.Po jego wyjezdzie utrzymywalismy kontakt"( codziennie sms, czeste telefony) i zakochalismy sie w sobie.PO 4 miesiacach to bylo w czerwcu przyjechał na 2 tyg. urlopu.Od razu sie do niego wprowadzilam.A on ciagle gadal mi o dziecku ze cche sie ustatkowac , zalozyc ze mna rodzine.I stalo sie.Tak mnie zbalamucil ze " zamiast glowa myslalam dupa" i zaszla w ciaze.On po urlopie znow wyjechal za granice a ja zostalam u niego w domu.Poinformowalam go o ciazy ' niby sie ucieszyl" i Powoli zaczal sie zmieniac , byl dla mnie chamski, rzadko dzwonil i pisal.I pewnego dnia powiedzial ze " mam wypierdalac zjego domu".I rozstalismy sie bez slowa.Zostalam sama w ciazy.Przez 5 miesiecy zero montaktu z jego strony.I wtedy sie odezwal po przyjechal do kraju na urlop.Chcial sie spotkac i pogadac.Zbywalam go ale po tyg. jego cuaglych trlefonow i namow na spotkanie zgodzialam sie z nim spotkac i pogadac.mOWIL ze mnie kocha i chce byc znami.Ale to byla tylko gra z jrgo strony.Był dla mnie chamski, opryskliwy nawet niedolozyl sie do wyprawki.I po 1 powiedzial ze mnie kocha ze dziecko uzna ale niecche byc ze mna.I wyjechal.Po jego wyjezdzie po 2 tyg. urodzialam.Nawet nieprzyjechal zobaczyc dziecko.nIeplacicl na dziecko.Wiec zlozylam sprawe do sadu.Zaczal kombinowac zeby jak najmniej placic.Zerwalam z nim definitywnie kontakt.Az pewnego dnia kiedy dziecko mialo 6 miesiecy poznalam faceta.Powiedzialam mu o tym wszystkim.czy dobrze zrobilam??????

Gość maajaa998
Twoj nowy partner ma prawo wiedziec o Twojej przeszlosci , o dziecku itp :) jezeli bedzie mu na Tobie zalezec zrozumie i sprawi bys zapomniala o wszystkich przezyciach z poprzedniego zwiazku a Tobie i dziecku zapewni opieke , uwage i przede wszystkim milosc

Wlasnie jak mu o tym pwoeidzialam, przytulil mnie i powiedzial ze mnie " kocha" i to co bylo to juz przeszlosc.

Gość maajaa998
To jestes szczesciara w tym momencie.Moze warto bylo przez to wszystko przejsc by w koncu znalesc prawdziwa milosc a i wspaniale dziecko domyslam sie ze tez masz, wiec zycie w pelni :D

Po tym co przeszlam niepotrafie zaufac.I boje sie ze przez moje zachowanie moge wszystko zepsuc

upss

Gość maajaa998
Nie dziwie sie , ze nie potrafisz do konca zaufac , ale postaraj sie . Zachowaj tez troche zdrowego rozsadku . powiedz mu o swoich obawach i nie martw sie na zapas . ciesz sie chwila :)

no tak. ale boje sie ze znow sie zawiode.

Gość nie no co Ty
ciesz się chwilą? Baarrddzzoo mądre, tym już sie cieszyła. Teraz ma dziecko i na pierwszym miejscu musi stawiać jego dobro. Ilu tatusiów , wujków moze mieć dziecko???

i wlasnoe sie tego boje.ze dziecko sie do niego przywiaze.a z drugiej strony niechce byc sama.bycie samotna mama jest bardzo trudne.

Gość sorki że ostro
ale nie dziumdziaj już i nie naciagaj nikogo na swoje bzdurki ja nie łykam, by młodakobieta i matka pisała jak jakaś gimnazjalista infantylna, pusta i bezmyślna przestań jęczeć nie łykam tego niby co? urodziłas i dajesz sobie radę sama, tamten nic nie płaci na dziecko? kłamiesz, a cała ta Twoja miłość to jakiś harlekin dla nastolatek

Gość katarzynaEm
Zajmij sie wychowaniem dziecka teraz . Pozniej dopiero mysl o facetach . Kolejny zawroci Ci w glowie i zostawi . Daj sobie troche wytchnienia , czasu . Sama nie jestes - masz dziecko i to ono powinno byc dla Ciebie najwazniejsze .

masz prawo nie ufać ale też masz prawo poznawać , obserwuj faceta powoli , bo po tym doświadczeniu co masz rozgryziesz go po jakimś czasie - a tak poza tym twój były to kolejny psychol i tchórz

Gość atakatam
a ty z czego tę wyprawkę kupiłaś?