Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mama 27

jakie jest prawdopodobienstwo, ze bede miala blizniaki?

Polecane posty

Gość przyszla mama 27

Witam kochani, z mezem staramy sie o dziecko. Zastanawiamy sie jaka jest szansa, ze urodze blizniaki. Moj ojciec mial brata blizniaka, w rodzinie babci od strony mamy wystepowala ciaza blizniacza. Kilka miesiecy temu kuzynka (od strony mamy) urodzila blizniaki. Troche przeraza mnie ten fakt. Orientujecie sie co ile pokolen wystepuje ciaza blizniacza, czy ja mam na nia duze szanse?

Oj bardz duze prawdopodobienstwo u mojaj kolezanki mama taty yla blizniaczka a ona terazx urodzila 2 synow..bedziesz miala za jednym zamachem odchowasz i spokoj :)

Gość przyszla mama 27
ciezko tak 2 na raz. wszystko podwojne no i te koszty.... mial ktos jakies doswiadczenie ze w rodzinie ciaza blizniacza sie pojawiala?

Gość fgvfgdfgfdg
spokojnie niestety masz bardzo duże szanse:) ja bym sie cieszyła:)

Gość przyszla mama 27
poszukam topiku.. moja mama mowi, ze najlepiej miec blizniaki jako pierwsze latwiej odchowac...czy ja wiem przy blizniakach to caly swiat musi sie obrocic do gory nogami. wczesniej nie zdawalam sobie sprawy, ze mam tak ogromna szanse na ciaze blizniacza. brat blizniak mojego ojca umarl przy porodzie, wiec nie rozmawialo sie o tym. A moja babcie ze strony mamy, nie mowilo sie o tym bylo to bardzo dawno.. do czasu gdy moja kuzynka urodzila blizniaki. powiedzcie mi czy to przy ktoryms pokoleniu wychodzi, czy nie ma reguly?