Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie potrafie umyc rurki

kubki,bidony -wszystko co ma rurke-jak ja myjecie?mi ciagle plesnieje w zakamark

Polecane posty

Gość nie potrafie umyc rurki

i musze kupic nowe

Gość to co dajesz dziecku
coś rzadko myjesz, jak zdąży zapleśnieć :(, zaraz po użyciu namocz w gorącej wodzie z płynem, a potem dobrze wypłucz, bidon trzeba myć kilka razy dziennie, a nie tylko raz, pewnie twój dzieciak cały dzień biega z rurką w zębach, a ty tylko dolewasz słodkie picie zamiast najpierw umyć, wiedz, że dziecko do 3 lat może wypić tylko 150 ml soku dziennie, a starsze max 250 ml, daj herbatkę owocową bez cukru

Gość ja nie kupuje bo tez plesnieje
potrzena taka cienka dłua szczotka zeby to DOKLADNIE wymyc

mi też zawsze te kubki i bidony zachodziły jakąś taką mazią :O a dodam że do picia daję małego herbatkę z cytryną,bez cukru i nie daje mu żadnych słodkich soków,czasami kompot.i też wiecznie rurka i zakamarki bidonu były pokryte jakimś nalotem:( wkurzyłam się i wyrzuciłam te wszystkie ustrojstwa.teraz synek pije z normalnego kubka albo z butelki ze smoczkiem którą mogę dokładnie umyć :)

słomke myje sznurowadłem :) taki mialam pomysł jak nie wiedzialam co zrobic. Po prostu sznurówke przewlekłam przez słomke i sciagnelo caly brud

acha... a nakretke i inne czesci w których sa jakies szparki czyszcze patyczkami do uszu ;)

Gość gość
Kobieta zadaje pytanie CZYM umyć rurkę. Nie pyta co podać dziecku do picia...ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem,lub nie chcą..to indywidualna sprawa co podaje. Jej dziecko,czy da wode,sok czy herbate...heloooo nie wnikajmy, nie nasza sprawa. Dobry sposób z patyczkami do uszu przepychanymi patykiem do szaszłyka. Ale ze sznurówką też muszę spróbować. Lece do sklepu ;)

Gość MagdaKraw
Na allegro i na Aliexpress kupisz specjalne szczoteczki do czyszczenia słomek wewnątrz.