Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Haunted

już głupieje w takiej sytuacji

Polecane posty

Gość Haunted

więc... ja z ogółu jestem bardzo wyrozumiała, ale dlaczego chłopak z którym się spotykam już ok 9 mies. na moje zaproszenia do siebie wykręca się, jak jesteśmy w towrzystwie to nawet sie nie przytuli :( jest starszy odemnie o8 lat. Ja to rozumiem że może narazie jest dziwnie bo pracuje daleko i widzimy się pare razy na 2tyg, ale dla czego jak po mnie przyjeżdża to nie wjeżdża do mnie nawet na wjazd pod dom 😭😭 ja go nie umiem go spytać w prost o to :(

Gość tertetretre
a po ile macie lat?

Gość Haunted
ja 19 , on 27 :(

Gość maajaa998
Moim zdaniem to jest dziwne troche Zapytaj go wprost dlaczego tak sie zachowuje ale licz sie z tym,ze mozesz usluyszec 'a tak jakos' :D no chyba , ze mieszkasz z rodzicami to moze boi sie 'starcia' z nimi :P

Gość Haunted
mieszkam z rodzicami ale we wrześniu się wyprowadzam... mi to bardzo przeszkadza ale nie umiem z nim o tym pogadać :o

Gość musztarda
Ma coś do ukrycia?

Gość Haunted
może jakiś Pan się wypowie jak by to wygłądało jego strony...

Gość Haunted
prosze bardzo mi zależy :(

Gość hahahahJA
pewnie ma zone i dziecie.... a ty naiwna 19nastka jestes tylko na chwile;)

Gość Haunted
nie ma...

Gość monisia860116
nie traktuje Cię poważnie ...

Gość musztarda
To nie jest normalne zachowanie, sama zresztą masz wątpliwości. Jak dla mnie, to jest w tym wszystkim jakieś drugie dno. Może ma jednak "drugie życie", dlatego nie chce się afiszować. Uważaj.

Gość DuzaDuszaL
Skoro jestescie ze soba 9 miesiecy to moze boi sie ze jak przyjdzie do Ciebie do domu spotka rodzicow iwezma go na 'dywanik' zaczna wypytywac sie jakie ma zamiary wobec siebie itp . moze go to przerasta w tym momencie . Nastapnym razem powiedz mu ze rodzicow nie ma i czy pojdziecie do ciebie obejrzec jakis film i napic sie wina . zobaczysz sczy sie zgodzi jak tak to problem tkwi w rodzicach , a jak nie to moze ma jakies inne ukryte powody , a moze jego byla dziewczyna mieszka w Twojej okolicy i nie chce jej spotkac :D

Gość nghghj
Haunted ...a co ty mozesz dac temu facetowi? Nie rozumiem co faceci widza w 19 stkach, toz to imitacje kobiet:)

Gość Haunted
haha nie wiem co mogę dać wszystko albo nic...ja nie traktuje tego ot tak sobie... DuszaDuszaL - dzięki lepiej mi, bo 'powód' rodziców też rozważałam...

Gość katarzynaEm
A jak sie poznaliscie ? Co robicie jak sie juz widujecie ? Opowiedz troche o tym :) Pewnie boi sie twoich rodzicow . jest to jednak duza roznica wieku . a Ty dla nich jestes pewnie jeszcze dzieckiem . Albo rzeczywiscie prowadzi podwojne zycie . ma kogos na boku . a raczej to ty jestes ta na boku . On nie traktuje Cie powaznie , wiec bez sensu z kims takim byc . To jest bezprzyszlosciowe . Predzej czy pozniej on Ci powie , ze to nie ma sensu .

Gość musztarda
>>>Pewnie boi sie twoich rodzicow . jest to jednak duza roznica wieku . a Ty dla nich jestes pewnie jeszcze dzieckiem . Faktycznie, też tak może być. Ale... dlaczego w towarzystwie się "usztywnia"...

Gość Haunted
hm więc poznaliśmy się na imprezie a właściwie widywaliśmy się na kilku bo mamy paru wspólnych znajomych, gdy sie widujemy hm..chodzimy do kina, czasem na piwo, spacery, byłam też pare razy u niego w domu...no i tam było całkiem miło, nie - nie było seksu. Raczej nie myślę by miał podwójne życie...a właściwie jestem tego pewna, ok. rok temu rozstał się ze swoją już teraz 'byłą'

Gość katarzynaEm
Jezeli to chodzi o Twoich znajomych to moze po prostu czuje sie w ich towarzystwie staro . Jezeli sa w Twoim wieku to nie bardzo ma o czym w nimi pogodac moze . Jezeli o jego znajomych chodzi , moze nie chce dac po sobie poznac , ze jestes dla niego kims wiecej niz kolezanka , bo boi sie ich reakcji,albo oni dobrze wiedza , ze ma kogos i nie chce sie zdradzic .

Gość Kiciatko89
No tak , typowe . Facet na imprezie wyrywa duzo mlodsza laske , ona sie zakochuje , a on ... no wlasnie i tu jest problem . Boi sie przyjsc do Ciebie bo boi sie spotkania z rodzicami , ewentaulnych pytan itp wiec chyba mu na tobie nie zalezy .

Gość Haunted
chodzi o jego znajomych...hm może jest i tak że boi się ich reakcji... kurcze ale dlaczego miał by sie bać.. :o

Gość Weronisiaaaaaaa
Moze boi sie ze jest miedzy wami ta roznica wieku i moga to negowac badz tez wyperswadowac mu spotykanie sie z toba

Gość Haunted
:o

Gość sory ale facet Cię nie szanuje
i tyle, jak moze udawac przy swoich znajomych ze jestes tylko jego kolezanka?! i dlaczego niby ma sie bac Twoich rodzicow, dorosly facet?jak mialam 19 lat tez bylam z facetem 8 lat starszym i jakos nie zachowywał się tak jak Twoj :o

Gość musztarda
Haunted chodzi o jego znajomych...hm może jest i tak że boi się ich reakcji... kurcze ale dlaczego miał by sie bać.. A może on Cię faktycznie uważa za koleżankę (jak sam mówisz, seksu nie było), a Ty sobie wmawiasz coś więcej? Może dlatego nie chce "konfrontacji" z Twoimi Rodzicami, żeby nie pomyśleli, że łączy Was uczucie?

Gość Haunted
sory ale facet Cię nie szanuje - długo byłaś z tym fecetem? jak wyglądały wasze relacje?

Gość wikiiiii
znajdz sobie faceta mniej wiecej w swoim wieku z ktorym bedziesz sie spotykac czesciej niz raz na dwa tygodnie i ktory bedzie cie szanowal . tego zostaw zanim on to zrobi i bedziesz cierpiec

Gość sory ale facet Cię nie szanuje
jakieś 2 lata...jak wyglądały nasze relacje?normalnie, byliśmy parą i tyle :)

Gość Haunted
napisalam ze seksu nie bylo bo chciałam zaznaczyc że ja nie ufam mu na tyle, nie jestem glupia nastolatka ktora zacmilo uczucie itd.... nie to nie tylko 'kolezenstwo' nie zachowuje sie jak kolega...