Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8olivka8

Farbowanie Szamponetką.

Polecane posty

Gość 8olivka8

Mam jasne blond wlos. Chcialabym pofarbowac wloski na jakis brązowy kolorek ale SZAMPONETKA ..czyli taka co zmyje mi ten kolor po kilku myciach wloskow. Czy w ogole warto taki zabieg przeprowadzic i czy wyjdzie mi taki kolor a nastepnie sie splucze??? Dziewczyny pomozcie. Pozdrawiam i licze na madre odpowiedzi.

Myślę, że jak chcesz brąz z blondu to powinien wyjść taki jaki chcesz bo z blondu najłatwiej farbować. Co do tego czy się spłucze to mi się wydaje, że tak. Tylko czarne szamponetki mogą się nie spłukiwać.

Gość 8olivka8
i myslisz ,ze nie wyjdzie jakis odcien rudego czy jakies przebarwienia beda... Boje sie ze to potem sie nie zmyje do konca i zostane z jakimis dziwnymi odcieniami ..

Moja mama ma ciemne włosy i żeby uzyskać rudy musi używać właśnie jakichś kasztanowych farb, ale przy blondzie powinien wyjść mneij więcej taki jak na opakowaniu. A masz bardzo jasny ten blond, czy podchodzi w ciemny?

Gość 8olivka8
Ogolnie wlasne wlosy mam ciemne blond ale od jakiegos czasu robie duzo cienkich blond pasemek ..niektore wpadaja w odcien platyny ale ze juz dosyc dlugo robie pasemka to bardziej to sie wydaje jakbym miala cale wlosy. Obawiam sie ze jak zrobie szamponetka na braz to mi ten kolor nie zejdzie do konca i zostanie jakis nieciekawy kolor

Moim zdaniem powinno być ok, ale nie mam dużego doświadczenia ;p Najwyżej jak wyjdzie inny niż być chciała to rozjaśnisz pasemkami ;)

Gość 8olivka8
a Ty jaki masz kolor wloskow??

Gość betakatorka2
ja odradzam- jak juz kolor sie zmyje to mozesz miec niecieakwy odcien przez BARDZO dlugi czas- moja koelzanka wlasnie tak zrobila z blondu naturalnego na braz i jak jej sie zmyl to miala wlosy rude,ale rude i to brzyko rude i wyobraz sobie ze ten kolor miala przez 1,5 roku!!!!!!!!!! i to po szamponetce!!!!!!!!!!

Gość właśnie zminiałam kolor
z blondu na brąz popielaty:) wyszło pięknie,, ale jest to manewr dość skomplikowany, ze względu na to, że jasne włosy- moje były rozjaśniane a potem farbowane wellą blond- inaczej absorbują kolor ciemny,, cały zabieg zrobiłam w profesjonalnym salonie