Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co loto

Mam ochote zrobić partnerowi loda, ale....

Polecane posty

Gość o co loto

Mam 21 lat i chyba cos ze mna nie tak,A wiec, nigdy nie robilam tkzw."loda".Obecny partner, jest moim drugim partnerem seksualnym.Dopiero niedawno zaczelam piescic go tam reka..(jakos mialam opory przed dotykaniem go),teraz mam ochote zrobic mu dobrze ustami,ale jak czuje zapach spermy to mnie odrzuca...Moj partner,nie odzywia sie dobrze,pije,pali. Chcialabym w koncu dac mu przyjemnosc,ale tak ciezko mi sie przelamac.On nigdy na to nie nalegal,ale ostatnio zaczal zartowac na ten temat(w takich normalnych rozmowach)

Gość Jachcedlugiseks
Jak wiem, że będę robiła mojemu facetowi loda to każę mu iść się podmyć. Ty też tak zrób i będzie w porządku. Z jakiej racji mam mu wylizywać śmierdzącego ptaka :P?

Gość o co loto
On wie ze mam opory,na nic nie nalega,ale tak sam z siebie chcialanbym dac mu troche przyjemnosci.Bo tylko ciagle On zajmuje sie mna.. Nawet czasem jak chce mu zrobic reka dobrze to mowi,ze nie.. bo on nie lubi jak ja bym miala mu dobrze zrobic a on by mi nie mogl..

Gość o co loto
Jesli chodzi o czystosc.. To on jest naprawde czysty.Dba o czystość,ale ten zapach spermy jeszcze pomieszany z lateksem .. mnie poprostu odpycha..:(

Gość o co loto
wlasnie nie wiem czy tutaj winko pomoze...Bo my codziennie wieczorem pijemy po 1-3 piwka dziennie ..Wlasnie chodzi ze czuje ze juz jestem na to gotowa,ale ten zapach to cos okropnego.. Ostatnio jak zwinal w papier trzy zurzyte gumki a pozniej dal mi do powachani to myslalam ze zwymiotuje ..taki mocny i niezbyt przyjemny zapach..najwidoczniej potrzebuje jeszcze troche czasuna to..

Gość o co loto
Cinek Z tym 69 to chyba dobry pomysl ... Bede mogla spokojnie przyzwyczajac sie do jego "przyjaciela " I nie bede sie stresowac ze on na mnie patrzy.. Na pierwszy rzut oka,dobry pomysl ..:) dzieki

NIE MA ZA CO CIESZE SIE ZE POMOGLEM A JESZCZE SPYTAM ON ROBI CI MINETKE BEZ OPOROW

Gość fgvfgdfgfdg
faceci uwielbiają jak pieszcząc ich małego patrzy sie im prosto w oczy:)

Gość o co loto
Cinek.. On nie ma oporow zeby robic mi minetke.Chyba to lubi..Bo u nas nie ma stosunku bez minetki..Czasem nawet zrobi mi dobrze bez stosunku.:| Twierdzi,ze zle by sie czul gdybym ja mialabym mu np zrobic dobrze reka czy ustami,a on by mi nie mogl zrobic dobrze.Problem w tym ze wlasciwie tylko On robi mi dobrze.. a ja ..?:|

Gość o co loto
to patrzenie w oczy..to jest chyba wyzsza szkola jazdy:D.Najpierw niech moje oczy oswoja się z "przyjacielem",ale dzieki.

Gość o co loto
wiem wiem , ze alkohol i papierosy maja na to wplyw ..podsune mu ananasy zamiast piwa i mzoe cos sie zmieni.. A po tych ananasach po jakim czasie polepsza sie smak i zapach spermy?

Gość o co loto
Cinek .. I wlasnie tu jest chyba problem ..Bo wspolzyjemyh od czterech miesiecy.A ja dopiero niedawno doprowadzilam go reka (z dwa razy) do wytrysku.Predzej tez miala opory przed dotykaniem go..Czasem go dotknelam, ale to nie tak.. zeby sprawialo mu to jakas wielka przyjemnosc,a teraz kiedy widze jak on reaguje na to jak robie mu tam dobrze reka..to mam z tego satysfakcje,ale wtedy mu jest glupio,ze on "doszedl"a ja nie ..

Gość o co loto
dzieki ..Tylko nie wiem jak on bez piwa wytrzyma..ale cos za cos ..:)

Gość Paco Rabannnne
zrob loda najpierw mi powiem ci czy dobrze robisz

Gość o co loto
Cinek.. Moze i bym chciala polkac,ale jak z nim rozmawialam na ten temat.To odp:"nie oczekuje,zebys polykala,tak samo nie chce Ci sie spuszczac na twarz". Ostatnio Kochalismy sie po Hiszpansku..W pewnym momencie on poprostu przestal..|Pytam sie dlaczego?a on "bo jeszcze pare ruchow i by trysnal, a nie chcialem zeby Ci na twarz polecialo,wiec przestalem..To mu odpowiedzialam,ze przeciez mogl juz dokonczyc, bo teraz jadra beda go bolec:|.

Gość o co loto
półka Dzieki ze przeczytalam moj topic,ale nie musialas komentowac,jesli nie masz dla mnie zadnej dobrej rady.Kazdy ma problemy jakie ma.Tak samo jak i moje problemy dla Ciebie to blachostka.Tak samo i Twoje problemy dla innych to blachostka,wiec nie komepntuj jesli nie na temat. Chyba po to sa fora,zeby sie wygadac.. i moze czegos sie dowiedziec..

Nie zmuszaj się do tego za wszelką cenę, jeśli cię odrzuca zapach to może cie ta rada zwali z nóg ale zrób to w gumce o jakimś fajnym zapachu, byleby nie plemnikobójczą :(. Może to nic fajnego ale tak żeby przełamać "lody". Oczywiście wyjaśnij mu dlaczego chcesz przez gumkę, chyba facet sobie zdaje sprawę że nie smakuje i nie pachnie jak ananasy i dziewczyna zwłaszcza niedoświadczona może miec opory. Ja miałam tak że chciałam też już to zrobić, ale też miałam podobne opory, a to ze zwymiotuje a to ze cos tam jeszcze się troszkę wstydziłam to zrobić, a jeszcze po pierwszej próbie mieliśmy małą wpadkę. Po prostu dał mi chusteczkę do ręki i powiedział żebym wypluwała a finisz był ręką. Po dwóch razach nawet z tej chusteczki nie korzystałam.