Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek24

problem

Polecane posty

Gość tomek24

Cześć! Mam na imię Tomek, mam 24 lata. Mój problem polega na tym, że nigdy nie uprawiałem seksu ani nawet nie całowałem się z dziewczyną. Nie jestem specjalnie nieśmiały, ale nie wiem jak do tego doprowadzić, co robić, żeby dziewczyna chciała to ze mną zrobić. Mieszkam w Warszawie, w tym roku skończyłem uniwersytet i jestem trochę osamotniony. Nie bardzo wiem, jak nawiązywać kontakty Proszę, pomóżcie!!!

Gość tomek24
proszę, odezwijcie się!!!

Gość Stała bywalczyni kafe
Słuchaj, a masz z kim to zrobić?

Gość tomek24
nie mam, ale bardzo bym chciał wstydzę się, że jeszcze nigdy tego nie robiłem i że dziewczyna mnie wyśmieje, jak się o tym dowie na tym też polega problem

Gość Stała bywalczyni kafe
Nie wydaje mi się, żeby to mógł byc powód do wstydu. Nie ma co na siłę szukac dziewczyny, żeby tylko to z nią zribic i mieć to za sobą. Na pewno masz jakiś znajomych, wychodź gdzieś z nimi, nie siedź w domu, sama do Ciebie nie zapuka.

Gość tomek24
uważasz, że w moim wieku to normalne, że jeszcze się nawet nie całowałem? Mam wątpliwości

Gość tomek24
czy nie mógłby mi ktoś jeszcze trochę poradzić, co mam robić, żeby rozwiązać swój problem? proszę

Gość tomek24
odezwijcie się chociaż! co jest z wami!

Gość tomek24
odnawiam temat czy może mi ktoś poradzić z tym moim problemem?

Tomek nie mazaj się tak, tylko idz gdzies poznaj dziewczynę, poprostu nie mow nic.. pozwol rozwijać się sytuacji samej, bądz cierpliwy , a potem ...

Gość tomek24
właśnie, "gdzieś", dobrze to ujęłaś nie mam pomysłu, gdzie szukać

mozesz pojsc na starowkę, teraz w wakacje dzieje się tam wiele mozesz isc do galerii, do pubu, zwyczajne na spacer po okolicy, zapytac o ulice, o godzine.. no kurcze wymysl coś.

Gość wstydzioszek99
Na imprezie , w bibliotece , gdzie kolwiek . Nie musisz dziewczynie od razu mowic Hej jestem Tomek i nigdy nie calowalem sie z dziewczyna ' . Oczaruja ja swoja osoba , swoim charakterem , inteligencja . wlasnie nie mazaj sie . wez sie za siebie , bo zostaniesz sam na stare lata

Gość tomek24
wyglądam na parę lat młodszego, niż jestem, jestem szczupły ale tak poderwać kogoś na spacerze, w galerii czy w bibliotece, to nie bardzo wyobrażam sobie jak zapytać o godzinę można, ale jeżeli chodzi o dłuższą znajomość, to chyba nie bardzo jest to możliwe

Gość wstydzioszek99
Pokaz nam swoja fotke,to moze doradzimy Ci cos zmienic bys mogl w wygladzie,azeby sie pewniej czuc . :) Moim zdaniem za duzo czasu poswieciles nauce i teraz takie sa tego skutki.Jak Twoi koledzy umawiali sie z dziewczynami Ty siedziales z nosem w ksiazkach,a jednak z ksiazek nie dowiesz sie naprawde jak postepowac z kobietami :P Wyjdz do ludzi . Patrz kobietom w oczy , duzo sie usmiechaj , moze ktoras sama zechce Cie poznac . Pamietaj,ze wiele dziewczyn ma podobny problem do Twojego , wiec moze na taka trawisz i oboje bedziecie odkrywac piekno bliskosci z druga osoba , a nawet jesli dziewczyna bedzie doswiadczona , to nie znaczy , ze Cie wysmieje , bedzie czula sie wyjatkowo , ze to wlasnie z nia chcesz pierwszy raz to zrobic , a jak nie chcesz , to nie musisz jej mowic , ze to bedzie Twoj pierwszy raz ... nie zauwazy nawet ale najpierw musisz przelamac sie i zaczac traktowac kobiety jak ludzi , a nie jakies straszne potwory , do ktorych podejsc nie umiesz , do seksu daleka droga Ci powiem .

Gość tomek24
mój problem polega też na tym, że podobają mi się naprawdę atrakcyjne dziewczyny, a te zazwyczaj miały już partnerów i to często wielu nie przeszkadza mi ta ich przeszłość nie szukam dziewicy uważam jednak, że taka dziewczyna mogłaby nie czuć się za dobrze mając do czynienia z prawiczkiem dlaczego do seksu długa droga? można przecież chyba w miarę szybko przejść "do rzeczy"

Gość tomek24
a możecie mi jeszcze napisać w jaki sposób dziewczyna się nie pozna, że nie mam doświadczenia w tych sprawach? Wydaje mi się, że będzie to chyba widoczne

Gość maajaa998
Jak nie masz odwagi podejsc do dziewczyny , ktora Ci sie podoba , to jakim cudem chcesz stanac przed nia nago i sie z nia kochac ? Dlatego uwazam , ze dalaka droga . Ja np mam duze powodzenie u facetow,uwazaja mnie za bardzo atrakcyjna i wcale nie dobieram sobie partnerow pod wzgledem tego ile mieli partnerek seksualnych.Nie pytam tez o takie rzeczy,czy jest prawiczkiem czy tez nie.Jezeli znajdziemy sie w sytuacji intymnej,to wazne dla mnie jest to,zeby byl czuly i zeby obojgu bylo nam dobrze,a nie np rozmiar jego czlonka . Panimajesz chlopie ?

Gość tomek24
czyli że miałbym u ciebie szanse?

Gość maajaa998
Szczerze to chyba nie jestes w moim typie . Lubie facetow odwaznych , pewnych siebie , ktorzy traktuje dziewczyne jak normalna osobe , a nie w sposob , ze boja sie tego co o nim pomysle itp Poza tym chyba nie jestes bardzo rozrywkowy wnioskuje , studia , studia i jeszcze raz studia . rozumiem - wyksztalcenie wazne rzecz , ale czasami warto uzyc sobie zycia i sie zabawic :) malo w Tobie pewnosci siebie ... za malo jak dla mnie

Gość tomek24
studia już skończyłem nie ma chyba w tym nic dziwnego, że studiowałem ty nie studiowałaś? ile masz lat? że studiowałem nie znaczy, że byłem kujonem może po prostu nie lubisz inteligentnych i kulturalnych chłopaków szkoda

Gość maajaa998
"szkoda" a to Ty tutaj chcesz poderwac jakas dziewczyne ? Liczysz , ze ktoras napisze , ze moze cie rozprawiczyc ? to troche zalosne . facet 24 lata , a nie umie podejsc do dziewczyny ? A pomocy szukasz na forum ? Moze poprostu pomimo , ze jestes jak sam mowisz inteligentny i kulturalny zadna kobieta nie widzi w Tobie nic poza tym , no moze poza obsesyjna checia seksu . tyle ode mnie

Gość tomek24
wcale nie jestem taki zły napiszesz ile masz lat? wcale nie chcę z tobą uprawiać seksu, po prostu pytam teoretycznie

Gość maajaa998
23 .

Gość tomek24
i studiujesz coś?

Gość _Misiek_
Miałem podobny problem a byłem od Ciebie trochę starszy, bo wtedy pracowałem i studiowałem wieczorowo. Masz znajomych. Chodź na imprezki imieninowe czy urodzinowe do nich i może kogoś poznasz. Znajomi znajomych mają znajomych a wśród nich będzie ta kobieta która czeka na to abyś ją poznał. Jeśli to nie poskutkuje to można próbować poszukać znajomości poprzez biuro matrymonialne, ale nie polecał bym tego bo to ostateczność.

Gość maajaa998
Fizykotarapia . Jest sobota zamiast siedziec w domu wyjdz gdzies a nie uzalaj sie nad soba z nadzieja ze znajdziesz tutaj moze jakas panienke . Pa

Gość tomek24
misiek: dzieki za wsparcie maja: ty też mogłabyś zamiast siedzieć przed kompem iść wyrwać jakiegoś przystojniaczka jak masz takie branie u chłopaków

Gość maajaa998
Ja nie wyrywam,to oni mnie probuje wyrwac , a nie ide gdyz moj chlopak jest poza miastem , a bez niego na imprezy nie chodze . i to nie ja mam problemy w nawiazywaniu kontaktow .