Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolxd

jak myslicie ktory psycholog jest najlepszy

Polecane posty

Gość Robak jest najlepsza
nie robaczku ?/???? :classic_cool:

Gość Robak jest najlepsza
Po za tym weekend mają :o

a wy korzystacie z ich uslug ze tak bez zastanowienia na nia wskazujecie czy po wygladzie oceniacie?:)

Gość a kto tu nie korzysta
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Jeśli jeszcze nie korzysta to zaraz zacznie;)

a ten Paweł Skoczyński wyglada na inteligentnego nie?

Gość bsbgsr
skoczynski, badowska- wydaja sie byc dosc inteligentni, zyciowi, profesjolanli. pani robak wyglada jakby byla z przypadku

Gość szoke szoke
skoczyński, bo wygląda inteligentnie i badowska, bo widać, że chętnych jej nie brakuje :P

Gość szoke szoke
i jeszcze zastanawiałabym się nad jung-wolską, bo kiedy w dzieciństwie wyobrażałam sobie młodą panią psycholog to właśnie tak wyglądała :D na terapię w cztery oczy u dobrego psychologa poświęciłabyś więcej, psychologowie on line i tak dużej kasy nie wymagają.

Gość grenadinne
popatrzcie sobie na ich doswiadczenie zawodowe i to, co pisza o sobie. nie zaufalabym zadnemu :) a tej pani w rudych loczkach na pewno nie :)

Gość any
przez jakiś czas pisałam do P.Skoczyńskiego. mam o nim bardzo dobre zdanie. odniosłam wrażenie że rzeczywiście przejął się mną i moją sytuacją. a co najmniej zainteresował się szczerze. a dla nieufnych, którzy są zdania że psychologowie tylko tłuką kasę - zamiast wyciągnąć ze mnie kasę na maksa - poradził klasyczną terapię. nie u siebie. podał mi tak długa listę nazwisk że nie posądzam go o wspieranie swoich znajomych. pozdrawiam!