Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mika10201

co to moze byc??

Polecane posty

Ból żołądka,czasami ten ból jest z boku,burczenie w brzuchu i ból pleców co to może być..... co to za choroba lekarz powiedzial ze to moze byc woreczek zolciowy kamienie na nim ale mialam robione usg i nic nie wykazalo wszystko wyszlo ok.zazywam jakies tabletki juz prawie tydz.ale nic nie pomagaja.....co to moze byc....czy ktos tak mial....

idź do gastrologa, niech zrobi gastroskopię i test na helicobacters pylori, może zapalenie żołądka? a te bóle przytrafiają Ci się bez wyraźnej przyczyny czy np przy jakimś stresie?

ból pleców jest w samym środku to tak jakby promieniowało od żołądka czasem boli mnie prawa strona to jest dziwny ból

u jakiego lekarza byłaś? jeśli u rodzinnego to pójdź jeszcze raz i poproś o skierowanie do gastrologa, a u tego zrób gastroskopię. Bywa że nerwicowy napad bólu żołądka promieniuje na kręgosłup, narządy wewnętrzne znajdujące się w bliskiej okolicy żołądka. Nikt bez badania nie zgadnie co to może być. Musisz udać się do lekarza i kolejnymi badaniami wykluczać kolejne możliwości. Pozdrawiam i życzę zdrowia.

do lekarza ide jutro ale jak czytam tu o chorobach to troche pasuje mi jedna rak żołądka mam lekkie mdłości nic mnie nie boli tylko tak jakos mi nie dobrze a czasem to pobolewa mnie ten brzuch....