Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudooonim

co kobietom najbardziej się podoba w facetach?

Polecane posty

Gość pseudooonim

myślę że penis a wy?

Gość pseudooonim
a ja myślę ze mam rację i każdej się penis najbardziej podoba , bez tego nawet znać faceta byś nie chciała

Gość jhuyoiuy
podoba mi sie męskośc w każdym tego słowa znaczeniu.

Gość pseudooonim
właśnie dlatego jestem ciągle sam, bo mam małego i brzydkiego penisa :O mama mnie pociesza i mówi, że kiedyś spotkam faceta, który mnie pokocha, bo żadna babka mnie nie będzie chciała z takim sprzęcikiem :O:O

Gość
ładna twarz proporcjonalna sylwetka wysokie IQ gruby portfel

Gość Facet z siłowni
Co wg. z Was drogie Panie znaczy męskość?

Siła fizyczna, Dominacja, dążenie do władzy,pewność siebie

Gość CZDF
Siła fizyczna czyli musi być napakowany, tak? Dążenie do władzy czyli ma iść po trupach do celu, tak? Pewność siebie czyli ma gardzić wszystkimi bo On ma zawsze racje, tak?

Gość
PzW zapomniałam :( zresztą ja tu wyrażam zdanie ogółu a nie swoje własne :D

nie tak siła fizyczna czyli musi być napakowany, tak?--silny,a wiec nie sapać przy przenoszeniu głupiej kanapy Dążenie do władzy czyli ma iść po trupach do celu, tak?--nie,szczypta sprytu inteligencji,i doskonalenie umiejętności--cel osiągnięty Pewność siebie czyli ma gardzić wszystkimi bo On ma zawsze racje, tak?--nie ,słuchać innych,świadomość swoich mocnych stron ,ale także tych słabszych :)

Gość zawsze mam racje
Jeszcze nigdy nie widziałam męzczyzny chodzącego z penisem na wierzchu... to jak mozna poleciec na fajnego penisa? :P (pomijam basen i plaże :P )

Gość Prototype jest kozak
Czy Tak jest "Lub też tacy http://www.youtube.com/watch?v=Qfe_N7hXmEE Czyli takie elo ziomy lub nabuzowani chłopcy, którzy mogą w każdej chwili każdemu przypieprzyć" Od 4:20 minuty zajebisty facet!

Gość Do Prototype
Od 5:14 raczej bo jest Mes a ten raper ma fantastyczne wyczucie stylu ubierania (Zawsze elegancja) i te teksty :) A jak Wy myślicie?

Gość Ziomex
Mówicie o tym raperze Mes (Nie mylić Mezo :P) ? Jak tak to kiedyś fanie wyglądał jak nosił szerokie spodnie czy dresowe ubiory od Moro :) Jak tu http://www.youtube.com/watch?v=z7WgXtVnC6Y A teraz jakoś nie pasuje na rapera bo nosi garnitury, eleganckie koszule, spodnie. Każdy ma swój gust :P

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam, zarobek gwarantowany a na start dostajesz 6zł

Gość hmmmmm__
wyglad, kasa , pen , charakter:classic_cool:🖐️

Gość Pytam się serio
http://www.youtube.com/watch?v=Hm_hldQDDGM Dlaczego tacy faceci podobają się kobietom jak na filmiku. Pytam serio bo tacy chuligani, napakowani, umieją się napieprzać z każdym przy tym trenują sztuki walki (Boks Tajski, walki w formule MMA) ale za to olewają naukę. Serio pytam bo widzę takich facetów a przy Nich zawsze ładne dupy

Gość rozmarzona na maksa
musi byc inteligentny, kulturalny, odpowiedzialny, lojalny, wrazliwy, miec szerokie zainteresowania i to cos;-)

Gość różnie to bywa
W Polsce jeszcze jest za mało tolerancji co innego w Stanach gdzie każdy ubiera się jak chce a z tych linków zapodanych żaden koleś mi się nie podoba Najbardziej z wyglądu podoba mi się Fu :D

Gość NY cap
Bo jest wysoki :P No właśnie w Polsce jak facet po dwudziestoparoletni ubierze się w szerokie spodnie już krzyk, że nie ma stylu bo facet musi być ubrany w garnitur czy w koszule. Drażni mnie to bo to jeszcze taki sowiecki stereotyp :/

Gość Do Sami
Niektórym taka blondynka się podoba bo ma kształty i pewnie dobrze by się w łóżku poruszała ;)