Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla osa

podsuncie mi jakis fajny nik jakies pomysly?

Polecane posty

Gość zla osa

Gość Ups...........................
LAWA

Gość ejakulat z mastka
:classic_cool:)))

Gość VA nasxc
owieczka miekka welne maaaa :D

Gość kafezdzira orencz
"wibrator dla kafezdziry" :classic_cool:

Gość maniek333
ktos mi gwizdna pseudo zla osa pomocy dawac te niki szybko;)

Gość twój nick to
wilgotna różyczka kafezdziry

Gość jiohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
« poprzednia | 1 « 801 802 803 Skocz do: 17:04 [zgłoś do usunięcia] Brzydki Niski Beznadziejny to powinna mieć od ******** nadgodzin bo wszystko powyżej ustawywych 40 przy pełnym eatacie to nadgodiny więc jak wyrabia 70 za 1000 netoo to jużto będzie niewolnictwo emeryt siedzący na portierni w ramach agencji ochorny odstaje więcej a to i tak "biały murzyn" "pogadajmy o czymś mądrym" a dobrej pracy i udanym życiu prawiczka z wairą który nas tu wkręca 17:05 [zgłoś do usunięcia] Cartoon Network TV We wtorek staję do boju o prawdziwe zatrudnienie za prawdziwe pieniędze - 1000 zł netto miesięcznie oby się udało 12702178 17:06 [zgłoś do usunięcia] Prawiczek z wiarą (f23prawica@op.pl) Pewnie pracuje na umowe zlecenie, więc wiesz. There is hope past all hope! http://PRAWICZEKzWIARA.powiedz.to 17:06 [zgłoś do usunięcia] Brzydki Niski Beznadziejny "ę do boju o prawdziwe zatrudnienie za prawdziwe pieniędze - 1000 zł netto miesięcznie" ja bym skoczył jak będę miał 27 lat i xxxx miesikęcy i dalej nie będę miał pracy to sobie przywiążę sedes do szyi i sko czę do rzeki 17:11 [zgłoś do usunięcia] neurosa1 (gunjax@wp.pl) czemu akurat sedes? PzW umowa na czas określony nie gadajmy już o mojej beznadziejnej pracy, a nuż mój szef czyta temat o prawikach? Cartoon o jakie stanowisko się ubiegasz? nie przejmuj się, że jesteś zerem - w końcu z zer składają się miliony 17:14 [zgłoś do usunięcia] Prawiczek z wiarą (f23prawica@op.pl) "PzW umowa na czas określony nie gadajmy już o mojej beznadziejnej pracy, a nuż mój szef czyta temat o prawikach? " Tym lepiej, w przypływie emocji ujawni się i bedziesz miałą na niego haka. W takim razie to wyzysk. There is hope past all hope! http://PRAWICZEKzWIARA.powiedz.to 17:15 [zgłoś do usunięcia] Cartoon Network TV Z nazwy Podinspektor w Referacie Gospodarczym A siedziałbym na informacji i udzielał właśnie informacji i odbierał telefony Zresztą juz teraz odbieram telefony ale jetsem w pokoku a tak siedziałbym na holu w przy takim dużym jakby biurku. Można to tak nazwać ale to jest taka wnęka 12702178 17:16 [zgłoś do usunięcia] Cartoon Network TV Myślę że miałbym ten 1000 zł na miesiąc i chyba 1000 dodatkowo raz w roku 12702178 17:18 [zgłoś do usunięcia] Brzydki Niski Beznadziejny " czemu akurat sedes? " w wtedy przynajmnije napisali by o mnie w lokalnej gazecie samobójca z sedesem jest ciekawszy niż bez 17:18 [zgłoś do usunięcia] neurosa1 (gunjax@wp.pl) to duże biurko z wnęką nazywa się zapewne recepcja lub punkt informacyjny Qrczę, wymrzona fucha dla mnie... a w jakim to mieście, bo chcę złożyć cv? (żartuję) PzW gdyby okazało się, że mój szef to Wstrząs lub sedes nic już nie byłoby takie samo nie przejmuj się, że jesteś zerem - w końcu z zer składają się miliony 17:20 [zgłoś do usunięcia] Cartoon Network TV Podobno mają ją rozbudować. Niby recepcja a wymygania duże Ale jakby się udało to już bym tam był. Po jakimś czasie bym mógł się starać żeby być w jakimś pokoju jakby się zwolniło jakieś miejsce 12702178 17:21 [zgłoś do usunięcia] Prawiczek z wiarą (f23prawica@op.pl) "w wtedy przynajmnije napisali by o mnie w lokalnej gazecie samobójca z sedesem jest ciekawszy niż bez " Jakiś Ty szlachetny, chcesz nakarmić rodziny dziennikarzyn. "gdyby okazało się, że mój szef to Wstrząs lub sedes nic już nie byłoby takie samo " Pytanie tylko czy lepsze, czy gorsze. There is hope past all hope! http://PRAWICZEKzWIARA.powiedz.to 17:23 [zgłoś do usunięcia] neurosa1 (gunjax@wp.pl) Fajna praca na początek, mam nadzieję, że Ci się uda. Chociaż kasa marna... PzW byłoby zabawniej nie przejmuj się, że jesteś zerem - w końcu z zer składają się miliony 17:28 [zgłoś do usunięcia] Cartoon Network TV Później i tak więce nie dostanę Bogaczem nie będę ale jakoś będę wiązał koniec z końcem I tak mieszkam z mamą Zaraz idę się dalej uczyć na tą rozmowę Trochę jest stresujące odbieranie tych telefonów bo nie wiadomo na kogo się trafi. Ale wypijam sobie melise i mam cierpliwość 12702178 17:33 [zgłoś do usunięcia] Brzydki Niski Beznadziejny znalazłem 3 zaj**iste ofert na które mógłbym złożyć ale pewwnie się nie odważę zabijcie mnie 17:33 [zgłoś do usunięcia] neurosa1 (gunjax@wp.pl) Wydało się - BNB jest projektem i sedesem Cartoon Przecież mama nie będzie Cię utrzymywać do końca życia. A jeśli założysz rodzinę to 1000zł na pewno nie wystarczy na jej utrzymanie. W każdym razie ucz się ucz i powodzenia! nie przejmuj się, że jesteś zerem - w końcu z zer składają się miliony 17:37 [zgłoś do usunięcia] Cartoon Network TV Nie bedę miał rodziny 12702178 17:39 [zgłoś do usunięcia] *Sami* BNB zabije jak nie spróbujesz Przyjaciel to ktoś, kto daje Ci totalną swobodę bycia sobą 17:39 [zgłoś do usunięcia] Brzydki Niski Beznadziejny "B jest projektem i sedesem " samaś projekt w końcu kto z fajnym życiem i ciekawymi zainteresowaniami, budowanym domem siedzi na kafe tacy ludzie siedzą na jakichśwww.ichhobby.pl 17:41 [zgłoś do usunięcia] Brzydki Niski Beznadziejny jużsię dogrzebałem data jest stara na jednym serwisie zbierającym ogłoszenia z innych jest data zamieszaenia nie zgadzająca siez datą oryginalengo ogłosznei wioęc i tak nei ma co wysyłać może sobie na telemarketera wyślę i tak mnie nie zatrudnią ale przynajmniej przejdę sie na rozmowę 17:42 [zgłoś do usunięcia] neurosa1 (gunjax@wp.pl) BNB daj linka do ofert nie przejmuj się, że jesteś zerem - w końcu z zer składają się miliony 17:42 [zgłoś do usunięcia] *Sami* heheh Ty i telemarketer idz i opowiedz potem jak było Przyjaciel to ktoś, kto daje Ci totalną swobodę bycia sobą 17:45 [zgłoś do usunięcia] Brzydki Niski Beznadziejny z polarnych to tylko telemarketer i przedstawiciel handlowy nie ma rady trzeba skakać więc miałaś coś w krakowie(???) zorganizować 17:46 [zgłoś do usunięcia] Brzydki Niski Beznadziejny popularnych "daj linka do ofert " a na co ci oferty z drugiej strony stołu? 17:47 [zgłoś do usunięcia] *Sami* w Kraku chyba z mostu ok zbieram zapisy na skok prawiczkowy 2009--powiem wam HOP na przedstawiciela sie nie wybieraj,choojnia Przyjaciel to ktoś, kto daje Ci totalną swobodę bycia sobą 17:47 [zgłoś do usunięcia] neurosa1 (gunjax@wp.pl) z polarnych tzn.? chcesz pracować w niskich temperaturach? nie przejmuj się, że jesteś zerem - w końcu z zer składają się miliony 17:49 [zgłoś do usunięcia] neurosa1 (gunjax@wp.pl) Sami ktoś się już zapisał? nie przejmuj się, że jesteś zerem - w końcu z zer składają się miliony 17:50 [zgłoś do usunięcia] Brzydki Niski Beznadziejny a zorganizujesz jakieś atrakcję? nocleg w mieszkaniu sami pod stołem na karimatach, upicie sie do nieprzytomności obrzydliwym piwem i skok z mostu (jakie tam macie mosty???????) pewnie będzie pełno chętnych 17:51 [zgłoś do usunięcia] *BLE BLE* ja mialem chalupnicza prace zarabialem tylko jakies 30-400 zl na miesiac a i tak mnie zwolnili ortografia nie grzesze i uroda http://BLEBLE.powiedz.to « poprzednia | 1 « 801 802 803 Strony tematu: » Odpowiedz na ten temat

Gość PRZERWA MIĘDZY CHUJAMI