Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plameczka21d4

Druga miesiączka w jednym cyklu ?

Polecane posty

Gość Plameczka21d4

Witam. Mam pewien problem i proszę o rozsądną odpowiedź . Otóż cykl miesięczny mam regularny 28-32 dni .Ostatnio miesiączkowałam 4 lipca - mam okresy 6 dniowe . Wczoraj zauważyłam że w odstępie 14 dni od tamtej miesiączki znowu zaczął mi się okres trwa już 2 dni , oczywiście jest mniej obfitszy , a krwawienie jaśniejsze.Nie mogę stwierdzić czy to okres normalny czy może krótsze krwawienie ... Niestety nie mogę aktualnie wybrać się do ginekologa bo jestem w Irlandii ... Dlatego proszę o radę ... Co waszym zdaniem jest coś nie tak ? Któraś z was miewa lub miewała takie niedogodności w cyklu ? Proszę o pomoc . Z góry dziękuję.

Gość bliiiiiii
to plamienie owulacyjne;)

Gość Plameczka21d4
Nie to nie jest plamienie ponieważ miewałam plamienia i wiem jak wyglądają , plamienia są skąpie , a to krwawienie owszem jest skąpsze ale to nie plamienie

Gość bliiiiiii
powiem tak-mi tak sie czasem zdarza,ze poleci krew ze sluzem...a potem juz plamienie...ale tylko w dniu owu..tak sie czasem zdarza..ale moze idz do lekarza...

Gość Plameczka21d4
Właśnie nie mogę wybrać się do lekarza bo jestem w Irlandii pisałam na początku... Mi nie towarzyszy śluz i krew tylko sama krew , ale mniej obfitsza - jedna podpaska spokojnie wystarczyła mi na 6 godzinną jazdę samochodem...

ja wlasnie jestem w tej samej sytuacji. rowiez mi sie skonczyl@ 4 lipca a nastepny dostalam 17 .... no i poszlam do gin i robila mi usg i jest wszystko w porzadku powiedziala mi ze byc moze zadrzylo sie poprzez zmiane pogody i ze mam sie nie martwic.

Gość bella555
To może też być poronienie kilkudniowej ciąży.