Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markotna

o co chodzi z tymi ubrankami Early Days, Next itd

Polecane posty

Gość markotna

spotkalam sie tutaj z wypowiedziami ironicznymi o tych ubrankach. Co z nimi nie tak? Ja czasmi kupuje na allegro body czy pidzamki, mam tez jakis dresik z Early Days. Sa w dobrych cenach, jakosc moze nie powalajaca, ale moze byc. Wiec OCB?

Gość susualka
:O JaK DLA MNIE UBRANKA SA OK MAM MNOSTWO TYCH FIRM I NIE NARZEKAM, NIE WIDZIALAM TAKIEGO WATKU DAJ LINK :d

Gość markotna
to nie chodzi o jakis link, tylko wypowiedz typu: niektore mamy mysla, ze to super hipermarkowe ubrnka "do kosciola" a inne, ze to smietnik nie bylo zadnego konkretnego tematu, tylko jakies luzne stweirdzenia

Gość cudowna352
Chodzi pewnie o to,ze duzo tych ubranek sprzedawanych jest w lumpeksach .A polskie to juz lipa ,gorszy gatunek itd... Ja jestem zadowolona z tych firm.

Gość sdfghj
Mi ubranka firmy Next i Early Days przywozi siostra z Anglii. fajne są :)

Gość aasdftttt
z early days to pewnie chodzi o to, ze tutaj sprzedawane sa w najtanszym sklepie sieciowym za grosze. czesto wzorowane sa na tych drozszych (wygladaja jak podrobki). ale next ma porzadna jakosc i co roku wygrywa jakies konkursy organizowane przez magazyny dla rodzicow, wiec nie wiem co z nimi nie tak.

Gość sdfghj
hmmm prawdę mówiąc nie wiem za ile siostra je kupuje i nie wiem gdzie ale tak naprawdę to nie ważne.Ciuszki są śliczne. Po praniu materiał bez zmian, kolory również.Nie robią wyblakłe szmatki więc to najważniejsze

Gość to jak to