Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nygus

Przedłużenie umowy w MixPlusie

Polecane posty

Niedługo kończy mi się umowa w MixPlusie i zastanawiam się nad jej przedłużeniem. Orientuje sie ktoś jakie dokumenty są wymagane I czy dla klientów przedłużających są jakieś specjalne promocje

Gość
nie wiem ale zapytam przy okazji - wiesz jaki jest kod zeby sprawdzic ile doladowan zostalo ci do konca umowy??

Gość koollleeżanka
kod- PZ pod nr 2585 a do przedlużenia umowy potrzebny tylko dowód

Gość
dzieki wielkie;)

koollleeżanka mnie wyprzedzila :) a jesli chodzi o specjalne promocje to jak to wyglada ??? czytalam na stronie Plusa, ale wiadomo zawsze lepiej zapytac osoby doswiadczone

Gość la mam ba P
ja bralam potrzeba zasw o zarobkach i dowod osobisty 72 h po ost doladowaniu przychodzi oferta do systemu i wiem ze wtedy tel jest tanszy niz bys brala po raz 1 , zreszta moja kolezanka pracuje w plusie

la mam ba P ... jesli chce sie przedluzyc to tez trzeba zaswiadczenie o zarobkach??? a nie tylko dowod osobisty?

Gość la mam ba P
trzeba zaswiadczenie bo przez ten czas moglas prace stracic od poprzedniej umowy...

no to fest, myslalam, ze w poniedzialek pojde sobie i przedluze, a teraz musze czekac jeszcze 3 tygodnie az mama wroci z Niemiec :(