Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szymaaas

czy jestem przytojny?

Polecane posty

Gość saletrs
nie w moim typie..ale ladna masz dziewczyne;)

Gość fan fatal tulipan
spadaj wiesniaku

Gość maajaa998
Moim zdaniem tak :) i nie widze calego stroju,ale wydaje mi sie,ze fajnie sie ubierasz tzn umiesz sie ubrac :) jedyne co mi sie nie podoba to zbyt krzaczaste brwi :P

Gość mikrosss
ty wygladasz jak chudy chrupek laska taka podmalowana tlusciutka swinka bleeeeeeeeeeeeeee

Gość cvbnm.
jak dla mnie jestes przystojny ;) mam podobnego kolege do Ciebie .. te oczy

Gość brzydkiaaaaaaaa
brzydki jestes laska ladna wiec nie wiem co z toba robi ?... to twoja dziewczyba?

Gość brzydki jestes

Gość jestes anorektykiem

A tak sobie. Nienajgorzy ale bez rewelacji. Za to ładną masz dziewczynę

Gość nie kumam tu czegos
koles wiadomo ze brzydki szczurek ale ze nad laska sie zachwycacie ona tez jest brzydka;/

szymas nie pytaj ludzi na kafe bo tu w większośc sfustrowani szydercy sie wypowiadają na takich tematach jak Twój... jesteś normalny fajny chłopak... dziewczyna tes sympatyczna :) a tekst, ze masz zbyt kłaczasne brwi mnie rozalił ha ha ha ha przeciez nie mozna wymagać żeby facet sobie brwi regulował- bez przesadyyyy a poza tym ta osoba co to napisała to chyba krzaczastych brwi nie widziała!!!!!!!!!!

Gość dziewczynaAAA
taka tlusta ciża co chyba w zyciu faceta nie widzila bo tak ci 3ma a ty jak taki biedny prawiczek wygladasz;d

Gość szymaaas
dzieki za mile i nie mile opinie no brwi moze mi tak na zdjeciu wyszly bo nigdy sie nad tymnie zastanwialem

wiesz szczupłości to Ci wielu podejrzewam zazdrości, poza tym młody jesteś, to masy jeszcze nabierzesz...spokojnieee ;) a o dziewczynie Ci co piszą że brzydka i że tłuściutka swinka to chyba jakieś zakompleksione anorektyczki! dziewczyna jest bardzo ładna i fajna!!!

Gość ty na wielkie nie
nie jstem w mym typie nie wim twarz masz dziwna podlozna cholernie a laska nie jst piekna taka se ale jak po zdjeciu mzona wiedziec ze jest mila i sympatyczna ? przeciez to zdjecie wiec nie kumam komentarzy ze ona jakas zajebista..

Gość cvbnm.
jestescie straszni tyle wam powiem :O zasrany naród... jak mozna dziewczyne wyzywac od świń,tłusta cizia itp.;O żałosni wszyscy jestescie.. mozna to ując w bardziej kulturalny spoosb np. "dziewczyna ma chyba nadwage,albo taka jej uroda,ktora osobiscie mi sie nie podoba" a nie ze świniami prostaki wypalac:O a chłopak jak juz mowilam uroczy :)

Gość boś
brzydki nie jestes...ale nie w moim typie...za chudziutki i za młodziutki ;) a do tych wyżej--> według was facet nie moze regulować brwi?...ale zacofane jesteście...nie mówię zeby miał idealne jak kobieta ale zrośnięcie trzeba wydepilowac

Gość szymaaas
dzieki wam od razu mi lepiej bo balem sie ze jstem za brzydki do mojej perelki;)

Gość beaver feaver
Jesteś zdecydowanie za brzydki dla niej. I zbyt próżny.