Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghfhmd

jaki kolor dobrac do bordo i szarosci?

Polecane posty

Gość fghfhmd

urzadzam pokoj i musze dodac jeszcze jakis kolor

Gość fghfhmd
czarne mam meble a fronty beda bordowe, do tego bordo na 2scianach i szary na 2 pozostalych i dlatego chce to pzelamac jeszcze jakims dodatkowym

Gość fghfhmd
hm, chyba ze dodatki tylko dac inne? typu doniczki, poduszki?

Gość
hmmm jasna socvzysta zielen :) slicznie :)

Gość
bedziesz miala ciemno jak w grobowcu:o

Gość manikaa
śliwkowy, ciemny amarant, drugi odcień szarego; jaśniejszy lub ciemniejszy wg. upodobań. czerń, ale ostrożnie, dodatki srebrne albo z transparentnego szkła/kryształu/plastiku

Gość fghfhmd
dlaczego ciemno? nie przesadzajmy :P bordo ma byc na cianach przeciwleglych krotszych, zeby optycznie pokoj sie skrocil (waski i dlugi jest) no i bordo na fronatch mebli,to wszystko ta zielen mi wogole nie pasuje do bordo,czerni,szarego chyab zostane przy amych dodatkach

Gość 1a11111qww
fajnie przy tych kolorach wygladalby wzor na jednej ze scian (na bordowym biale na szarym czarne na szarym biale itd pelno kombinacji ktos radzil ci granatowy to dobre polaczonie ale niebieski ten zimny matowy plastyczny taki popielowo niebieski tez by dobrze wygladal) np; http://www.tapety-artfunk.ig.pl/uploads/1160/P7044393.JPG

Gość fghfhmd
wzorow zadnych robic nie bede bo sciany beda fakturowane, nie gladkie a do tego byc moze z jakas kolorowa przecierka metaliczna. nad tapeta sie zastanawialam ale specjalnie nie chce mi sie wygladzac czesci powierzchni a poza tym pokoj jest dosc maly,mam sporo gratow i nie bedzie wygladac to ladnie