Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwan_88

Czy jestem przystojny ????

Polecane posty

Gość jkmjipjiopjiop
polecam Ci na przyszłość uwagi w stylu ' z takim ciałem nie można nie być pewnym siebie' zostawiać dla siebie.. przynajmniej podczas poznawania się takie 'coś' robi złe wrażenie :P chociaż może nie na każdym .. ale nasunęło mi się pytanie.. skoro jesteś pewny siebie to skąd pomysł na pisanie na kafeterii??

Mloda mordka jeszcze. Pyzy na policzkach pamietaja maminą kuchnię i wiek okolo 3 lat, kiedy to cherubinki byly w modzie. Spojrzenie \"wstawione\" przez co malo wyraziste. Jak dla mnie -10\\10

Gość Iwan_88.
Mam rozumiec, ż ekafeteria jest zarezerwowana tylko dla hmm mniej pewnych siebie. To miejsce jak kazde inne. Ci sami ludzie z ktorymi przebywamy na co dzien. Fajni ludzie, przyjemna admosfera i te niektore magiczne kobiety

Gość Iwan _88
dobra dupa ssij pale

Gość Iwan_88.
dobra dupa o takie komentarze tez mi chodzi szacunek. Nie bojcie sie oceniac. Szsczerosc ponad wszystko

Gość beaver feaver
Iwan, potrafisz napisać "jestem" zamiast "ejstem"?

Gość jkmjipjiopjiop
hmm bardziej chodziło mi o to czemu akurat chciałeś oceny zdj ? mam wrażenie że osoby pewne siebie wiedzą, że np wyglądają tak czy tak i ocena innych jest im do niczego nie potrzebna :P(coś mniej więcej takiego..) co do tego, że są tu normalni ludzie zgadzam się oczywiście, ale nie brakuje też ludzi trochę 'innych' ;) którzy w życiu codziennych niekoniecznie ujawniają się z tej właśnie strony :P

Gość Iwan_88.
beaver czepiasz sie szczegołow ejstem i tak pozostanie

Gość beaver feaver
Iwan, jak chcesz ściemniać to z klasą.

Gość Iwan_88.
jakie sciemnianie? ja nie z tych ktorzy maja z tego przyjemnosc. szczerosc i szacunek to dwa moje priorytety

Gość beaver feaver
Jak mawiała moja polonistka: poprawna pisownia jest wyrazem szacunku dla odbiorcy.

Gość jkmjipjiopjiop
odpiszesz co z tym zdj ;)? czemu pewna siebie osoba daje je do oceny?..

Gość Iwan_88.
poniewaz chciałbym poznac opinie innych osob ktore mnie nie widziały oraz nie beda miały szansy mnie zobaczyc ale ładny jestem nie?

Gość jkmjipjiopjiop
gdyby tylko to czy piszemy całkowicie poprawie miało oznaczać szacunek do drugiej osoby to ja bym go musiała wcale nie mieć 😭 ale tak na szczęście nie jest ;) literówki są dla ludzi ;):P

Gość beaver feaver
jkmjipjiopjiop: Ale się starasz pisać zrozumiale, a nie mówisz, że masz to gdzieś.

Gość jkmjipjiopjiop
heh :D jednak brakuje Ci nieco dowartościowania ;) pokaż twarz bez wspominanego już języka to się wypowiem, no i ten wzrost :P (to że próbowałeś tutaj przybliżyć swoją osobę, pisząc o kwiatach itp mimo, że jest naprawdę czymś na plus w mojej ocenie Ci i tak nie pomoże.. w końcu napisać można wszystko :classic_cool:) tak więc czekam na inne zdjęcie :)

Gość jkmjipjiopjiop
beaver feaver masz rację, dzięki ;)

Gość Iwan_88.
dziewczyny przestancie mnie naciskac! co to fotka.pl jestem jaki jestem, duzo brakuje mi do wymarzonego wygladu ale coz taki sie urodziłem i nei zamierzam sie tym przejmowac. Nie jestem narcyzem, nie jestem zadufany w sobie nie ejstem tez pyszny! Jestem normalnym facetem ktory wie czego chce tak mi sie przynajmniej wydaje. Przepraszam za moja pisownie oraz mało zrozumiałe zwroty. Pozdrawiam Twoja polonistke to naprawde madra kobieta. Fak faktem tutaj mozna pisac co sie chce i do tego do woli i tak kazdy wie swoje. Mysle, ż ejestem dobrym człowiekiem z trudnym charakterem przez co troche orginalny. Dobrze mi z tym

Gość jkmjipjiopjiop
fotka.pl

Gość jkmjipjiopjiop
o nie! zdenerwowolam sie teraz :P 'zjadlo' moj post zaraz sprobuje odtworzyc ;)

Gość beaver feaver
Iwan, zdecyduj się na coś. Chcesz żeby oceniano Twój wygląd, czy nie? Jesteś grzeczny, czy nie? Jesteś piękny, czy nie? Jesteś romantyczny, czy chcesz sobie pobzykać? Chcesz spontanu czy zaplanowanej taniej randki?...

Gość jkmjipjiopjiop
fotka.pl

Gość jkmjipjiopjiop
no nie moge :D znowu ja zjadlo.. probuje po raz koljeny 😡 fotka.pl jest bleee :P ale wreszcie widze ze napisales cos jak nomrlany zwykly chlopka :) bo juz zaczynales brzmiec na prowokacje ;) ale widac sie pomylilam.. ale ale jak to chciales opinii ludzi ktorzy cie nigdy nie zobcaza na zywo :D ja chce moja kawe i kwiatki 😭 😭 😭😭😭 p.s. jakoś ci to wybaczę ;):P przepraszam za literowki ale piszac 3 raz te wiadomosci jestem juz conajmniej zla :P

Gość Iwan_88.
beaver feaver pracujesz dla wywiadu? tyle pytan do małej, biednej istotki:(

Gość Iwan_88.
jkmjipjiopjiop myslałem, że jestes skromna, dobra dziewczyna a teraz wychodzi z Ciebie zachłanna panna a chce MOJE kwiatki i kawe" no jak tak mozna ktora hmm "moze mi wybaczy, moze nie" co to za komplikacje?

Gość jkmjipjiopjiop
wypraszam sobie :P w żadnym wypadku nie jestem zachłanną panna :P a z tym, że dobra i skromna się oczywiście zgadzam :) błędnie zodczytałeś moj post :classic_cool: ..

Gość Iwan_88.
poznajmy sie blizej jak ma na imie niewiasto oczywiscie mozesz kłamac

Gość beaver feaver
Iwan, sam ją zapraszałeś. Dziwisz się, że jest rozczarowana?

Gość jkmjipjiopjiop
beaver feaver heh ;) ivan niewiasto ;| ile masz lat że tak na pciozatek spytam ;)?? moje imie Ola, a twoje? czyzby Ivan ;p??

Gość jkmjipjiopjiop
reflektuje sie ;) niezwrocilam uwagi na rocznik w nicku ;)