Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natasha 15

przezent dla 3 letniego brata

Polecane posty

Gość Natasha 15

Dawno nie widziałam mojego 3 letniego brata...właśnie wracam za kilka dni do domu i chciała bym mu kupić prezent,..ale nie wiem co..zabawek ma więcej niż włosów na głowie..:(

Gość cudowna352
Ksiazke ,gre .

Gość ellllllllllla
no to kup mu np małego lwa i wez go na długą wycieczke do zoo napewno się ucieszy

Gość Natasha 15
a jaką ksiązke?? albo gre? planszową?? bo na komputerze nie lubi grać

Gość Natasha 15
ja w pobliżu nie mam nigdzie zoo(chyba)

Gość oddaj bezdomnym
no przeciez jak ma 3 lata to napewno gra w fiffffe... banki mydlane kup-zwyczajnie frajda dla dziecka jak nic

Gość ellllllllllla
tym bardziej poświęc dzien i zorganizuj mu taką wycieczkę, mozna przeciez jechac z pociągiem, to dodatkowa frajda, moja córka ( niecałe 3 lata) była w siódmym niebie po takiej wycieczce

Gość Natasha 15
no ale bańki kosztują 1zł..,, by wuglądało. że brat dla mnie nic nie znaczy..zarobilam troszke i chce wydać na braciszka

Gość cudowna352
W tesco dzis widzialam pistolet do baniek mydlanych za 19,99 .Napewno sie bedzie cieszyl. Ksiazka -jakis ulubiony bohater z bajki.

Gość Natasha 15
nie wiem czy rodzice dadza mi brata, zebysmy sami jechali..no,ale bardzo dziękuję za rade, spróbóje z niej skorzystać..i gratuluje córeczki:) uwielbiam dzieci:)

Gość oddaj bezdomnym
sa rozne banki..jak ktos wyzej napisal... jest lato...mozna wyjsc na dwor..jak nie pada...banki w sam raz...sa miecze do baniek.. wielkie kola do baniek-wychodza piekne gigantyczne

Gość Natasha 15
pistolet z bańkami?? nie wiedziałam, ze coś takiego jest..no aa nie zrobi se tym krzywdy?

Gość oddaj bezdomnym
ciastoline+maszynke do ciastoliny sa takie co robia wzorki, misie, lane lody,... dziecko tez pracuje wtedy sporo raczki zajecie manualne zaopatrz sie tylko w takie z atestem... farbki do malowania ciala i buzi- farby do malowania raczkami-bez uzycia wody sa juz tez gry pdla dzieci w tym wieku-ale trzeba poswiecic sporo czasu zeby dziecko zaczelo kojarzyc o co chodzi w zabawie ksiazki z okienkami-kolorowe histori np o misiach z otwieranymi okienkami-dziecko musi dokonczyc zdanie-w stylu czego brakuje na obrazki... puuuzzzle piankowe- puuzzzle drewniane

Gość oddaj bezdomnym
nawet jak sobie sam nie poradzi z bankami to ty mozesz je robic....dzieciak ma frayde na calego-wychodza banki wielkosci 3latka... http://www.swiat-zabawek.pl/index.php?p4190,epee-gazillion-gazmo-pistolet-do-baniek

Gość oddaj bezdomnym
nie wiem jakiej wielkosci banki wychodza z tego pisteletu-my mamy miecz

Gość Natasha 15
te bańki pewnie będą śmieszne..:) i jutro się przejde do sklepu ..Bardzo dziękuję za rade.. A te puzzle to ma..i takie ksiązeczki dostał jak był młodszy.On sie już interesuje wojną światową..lubi jak mu czytam coś o historii..ale on jest za mały na to chyba ..szybko będzie mądrzejszy ode mnie:)

Gość fajnego masz brata

Gość Natasha 15
czemu fajnego?