przerwa miedzy posladkami 90 0 Napisano Lipiec 25, 2009 Ja kanapki z lososiem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 25, 2009 ja końćze obiad :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue Bird 0 Napisano Lipiec 25, 2009 ziemniaki i szpinak z fetą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lidia91 Napisano Lipiec 25, 2009 A ja nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghjkl Napisano Lipiec 25, 2009 kanapki z różnymi wędlinami ,szyneczkami i pasztetami.Pomidor ,ogórek z cebulką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość la_la_la Napisano Lipiec 25, 2009 Może to banalne, ale jakie dobre! :) Pieczywo chrupkie z masłem, serem pleśniowym, pomidorem i bazylią, a do tego szklaneczka czerwonego wytrawnego. Boskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty_south 0 Napisano Lipiec 25, 2009 dzisiaj glodowka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksennaaa Napisano Lipiec 25, 2009 Ja tez wlasnie koncze obiad. makaron z groszkiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue Bird 0 Napisano Lipiec 25, 2009 makaron z groszkiem? :D a to ciekawe...ale że jaki to makaron i groszek jaki taki sypki czy na smietanie i mące? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Lipiec 25, 2009 idę zaraz na imprezkę z dobrym zarełkiem:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksennaaa Napisano Lipiec 25, 2009 groszek na zasmazce maslo + maka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
palec grzebalec. 0 Napisano Lipiec 25, 2009 bób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wojak vaclav Napisano Lipiec 25, 2009 pivo wojak und vaclav przepite winiaczem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila_Agata 0 Napisano Lipiec 25, 2009 pizza + sos czosnkowy mój ulubiony mnammm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehe tez upieklam pizze pycha Napisano Lipiec 25, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grenadinne Napisano Lipiec 25, 2009 a ja sie zastanawiam nad zupka cebulowa z grzankami i serem, albo jajeczkiem w koszulkach na grzance tyz. w ogole mam dzis faze na grzanki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stos tych... no... Napisano Lipiec 25, 2009 zapiekanek mniam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila_Agata 0 Napisano Lipiec 25, 2009 przeczytaj na odwrocie co ma ta zupka aspartam a wiesz co to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasjerka z tesco 0 Napisano Lipiec 25, 2009 Dopiero wróciłam z pracy Jestem zrąbana na maxa, a w lodówce tylko szron, echo i światło. Także mimo szczerych chęci - nic nie podpowiem ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasjerka z tesco 0 Napisano Lipiec 25, 2009 stos tych... no... A jak i z czego robisz zapiekanki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grenadinne Napisano Lipiec 25, 2009 mila agata - do mnie mowilas? jesli tak, to pragne poinformowac, ze nie jadam zupek w proszku i nie posiadam ich nigdzie po szafkach pochowanych. ale jesli ty takie masz, to mozesz mi zacytowac sklad :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila_Agata 0 Napisano Lipiec 25, 2009 ja nie jem takiego świństwa a jesli uraziłam to sorryy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach