Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

ZATRZYMANIE LAKTACJI Z DNIA NA DZIEN

Polecane posty

Mam miesiecznego synka ktory jest duzy i potrzebuje duzo zjesc :) Do tej pory karmilam go tylko piersia ale od wczoraj maly ciagle placze tak jakby byl glodny, nie chce spac musze go przystawiac do piersi co godzine , juz nie daje rady z niewyspania i zmeczenia. Kochane mamusie poradzcie cos, bo nie chce dawac malemu mleka modyfikowanego bo przez pierwsze dwa tygodnie pil i (zdaniem pedietry ) za bardzo przybral na wadze :( . Nie chce wychowac grubaska ktory w przyszlosci bedzie nieszczesliwym czlowiekiem ze swoja tusza .

Gość cudowna352
Daj mu smoczka ,wode do picia .Ma duzy odruch ssania.

Gość sdfghj
przechodzicie kryzys laktacyjny. To normalne. Pij dużo wody,herbatek laktacyjnych.Możesz tez wypić pół szklanki piwa karmi - ponoć pobudza lakatcje. Przystawiaj często dziecko do piersi. Jeśli możesz to położ się i karm.To potrwa kilka dni ale potem się juz mleka będzie tyle ile będzie maluszek potrzebował. A podawałaś smoczka ? Może mały ma silną potrzebę ssania

podawalam smoczek ale \"obrabia\" go bardzo , ssie caly czas ale jak sie polapie ze to jest smoczek a nie piers z mlekiem to od razu jest ryk. :( Mam wrazenie ze mam puste p[iersi takie flaki jakby. Od czasu porodu byly trakimi baniaczkami a teraz...

Gość cudowna352
A jak naciskasz na sutek to leci mleko? Pewno kryzys ,musisz sie przemeczyc pare dni aby laktacja wrocila do potrzeb dziecka.

jak naciskam to leci ale jest taki wodniste jakby mleko polaczone z woda , chude :(