Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka39

Boje się o córkę. Pomóżcie

Polecane posty

Gość jolka39

Ostatnio przeczytalam ten artykul: http://mit.redblog.wspolczesna.pl/?p=21 Jestem przerażona. Moja córka 13-letnia czasem rozmawia na czacie. Nie wiedzialam, że jest tyle debili na czatach. Czy mam teraz dziecku zabronić czata? Troche się boję o moją córę

Gość trochę za późno o tym
pomyślałaś, niestety

Gość 5 tydzień
nie da rady zabronic córce czatu:) musiała bys jej pilnowac na kazdym kroku jedyne co mozesz teraz zrobic to ja uswaidomic:) pozdrawiam

Gość trtr
Co za "za późno"?? Za późno to by było gdyby dziewczyna umówiła się z kimś poznanym na czacie i spotkało ją coś strasznego. (Czasem mam wrażenie że niektórzy potrafią pisać ale już nie czytać i myśleć).

Gość Natasha 15
niech pani usiądzie z nią na tego czata..i pokaże jej, że są tam debile i pedofile..i nie ma sensu tam siedzieć..a jak chce z kimśporozmawiać to przeciez jest gg,,albo najlepiej tutaj posiedziec i są też inne fora..

Gość da radę
można założyć filtr na komputer (są specjalne programy), który uniemozliwi wchodzenie na czaty i przegladanie niektórych stron , to łatwe :)

Gość da radę
u mnie trzeba się zalogowac, żeby w ogóle uruchomić internet i syn bez nadzoru nie korzysta, a ja potem moge sprawdzić na jakie strony wchodził, nawet jak wykasuje historię