Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczery facett

czy kobietom imponuje jak facet sie umie bic ?

Polecane posty

Gość szczery facett

Gość tzytzytt
nie. chyba, ze w jej obronie.

Gość szczery facett
no wlasnie, ale to ciekawa sprawa bo przecietny romantyk, wrazliwiec, czy nawet intelektualista, albo biznesmen, przewaznie nie umie sie bic a kobieta chcialaby zeby facet byl romantyczny, kulturalny, czuly, inteligentny, wyksztalcony..... a z drugiej strony, ceni to, ze potrafilby stanac w jej obronie troche sprzecznosc tu widze

Gość tzytzytt
oj zdziwiłbyś się, że ci pierwsi nie potrafią :p cicha woda brzegi rwie ;)

Gość szczery facett
pytanko do pan... zalozmy idiesz z facetem jestes seksi ubrana, wracacie z klubu powiedzmy, a jacys kolesie robia niewybredne komentarze odnosnie Ciebie itp co ma zrobic facet, ktory w ogole nie umie sie bic, i wie, ze jesli jakos ostrzej zareaguje, to moze skonczyc ze zlamanym nosem i wybitymi zebami (albo nozem w plecach )

Gość tzytzytt
co zrobić? nie zwracać uwagi na takich tępych debili i iść dalej

Moim zdaniem, taki facet, którego opisałaś wyżej (romantyczny, czuły, inteligentny, wrażliwy) nie obchodzi się z dziewczynami, które ubierają się prowokująco... Sprzeczność charakterów... Chyba, że ona ubrana jest ładnie, schludnie i sexi to wtedy takie pajace z pod klubu raczej nie pisnął bo czują się troche na niższym poziomie...

zapisz się na karate tam nauczącie cie jak siębic ja 4 lata cwiczyłem karate kyokushin i choc nauczyłem się walczyc to największą mądrością jaka wyniosłem z tego to jak unikac walki

ok..jest sobie romantyk..idzie z kobietą i nagle koleś ją zaczepia,wyzywa, dotyka, albo uderzy niby niechcąco, a ona na poważnie ucierpi, i co? jej partner mówi, że się nic nie stało? to ciapa..

Gość gdzie wy chodzicie że taka
sytuacja się zdarza???? Tyle lat jestem z facetem, który bić się nie potrafi (i jak dla mnie nie ma takiej potrzeby) i nigdy takiej sytuacji nie miałam...

test the best - mi w sumie trudno jest wypowiedzieć się na taki temat bo nigdy tego nie doświadczyłam. Mój jeśli ktokolwiek źle sie na mnie popatrzy, szturchnie itp reaguje dość nerwowo, nie imponuje mi to, ale czuje sie ważna i bezpieczna.

Gość sememe
Sorry, imponuje mi co facet ma w głowie, a nie że potrafi odwalić z liścia. Ja bym się z takim nawet nie zadawała.

Gość mi imponują...
karki w dresach no ale ja pustak jestem

Gość biją się..
idioci bo ja strzelam do chwastów

Oczywiscie,ze kobietom imponuje facet ktory umie sie bic.Nikt mi nie powie ze jest inaczej (przynajmniej zadna kobieta :)).Moj maz raz jeden w mojej obronie polozyl trzech panow na chodnik.Dodam,ze trenowal boks przez 8 lat-hobbystycznie.Szlismy wieczorem i podbieglo trzech i chcialo zloto,pieniadze i wszystko inne.Zaczepili nas bardzo agresywnie.Gdyby moj maz nie umial sie bic byloby marnie,zostalibysmy bez bizuterii,portfela,dokumentow,tel komorkowych itp.

Nie tyle imponuje ,co daje pewne poczucie bezpieczeństwa.Oczywiście nie chciałabym by facet rwał się do bójki przy byle okazji (albo i bez),ale dobrze by było mieć świadomość,że w razie czego stanie w mojej obronie i zrobi to skutecznie.

Gość pytajnik---
no coz. ja moge byc z facetem ktory bic sie nie umie ale osobiscie nie pozwole zeby ktos mnie na ulicy obrazal dotykal itd. sama potrafie stanac w swojej obronie. moje szanse w bojce z facetem sa na pewno znikome i na pewno niezle bym oberwala zarowno na polu psychicznym jak i fizycznym ale jezeli facetowi z ktorym jestem nie przeszkadzaloby ze inni okladaja jego kobiete i sam nie ruszylby mi na pomoc no to sorry. na pewno bezpieczniej jest byc z kims kto potrafi zadbac o siebie i przy okazji albo przede wszystkim tez o ciebie.

Gość wylewaasie
mi osobiscie to zajebiscie imponuje:)

Gość nataszkaaaaaaaaaaaaa
mnie to impunuje i wg mnie kazdy facet powinien chodzic na silownie :) a pozatym to nawet jesli umie sie bic a zaczepia grupka kolesi to chyba wie ze nie ma szans i nie powinien reagowac za bardzo

Gość shdx
A ja zawsze i w każdej sytuacji stane i stanąłbym w obronie swojej kobiety i mam gdzieś czy dostane czy kogoś nabiję i takie jest moje zdanie.

Gość BOGDAN PRAWDZIWY POLAK
Facet ktory nie potrafi sie bic to gowno a nie facet

Gość facet musi umiec sie bic
ale nie moze byc prostakiem, ktory rwie sie do bojki po kilku piwach albo sam szuka zwady. Chodzi o tą swiadomosc, ze w razie czego, jak ktos nas napadnie, albo bedzie wojna, on bedzie sie bił. Tylko ciota nie potrafi lub nie ma odwagi dać w ryj. Jak z taka ciamcią zakładać rodzinę, czuć się pewnie? Jak będzie bójka to taki rozlazly romatnyk się rozpłacze, albo kobietą zasłoni. Zeby było jasne, z tą sprzecznością: kobieta chce faceta, ktory będzie takim macho, brutalem, ale tylko wobec niej wrazliwy, romantyk itp, jednak tez zdecydowany. Najgorsze, co moze byc to niezdecydowany i niepewny siebie facet!!!!

Gość facet musi umiec sie bic
takasiakaowaka - masz ładna buźkę, ale te płaskie oklaple wlosy Cię straszliwie szpecą! zrób grzywke, albo wycieniuj, jakos je podnies, albo chociaz przedzialek mocno na boku dobrze ci radze!!! bo ładna jestes, sliczne usta, spojrzenie, ale te płaskie oslizgle kudły psują efekt!!!