Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zirytowannaaaaaaaaaaaa

wkurzająca była

Polecane posty

mam 21 lata i od 3 m-cy jestem z cudownym facetem (27lat). Znamy się 5 m-cy. Wszystko było do tej pory przepięknie i w moim mniemaniu i w jego zapewnieniach. Było - ponieważ na arenę wkracza jego eks (27lat). Rozstali się ponad rok temu, z jej inicjatywy. Wiem, że mój bardzo cierpiał ponieważ byli razem parę lat. Przez przez pierwszy okres po rozstaniu mieli dobry kontakt, ale potem on przycichł i pozostał w sferze formalnych sms\'ów typu kiedy mogę liczyć na zwrot tego i tego. nie widywali się. Ale ostatnio coś się zmieniło... wyjaśnili sobie wszystko, a ona dalej chce mieć kontakt, a nawet sugeruje spotkanie. Co więcej, przegrzebałam telefon chłopaka i znalazłam sms\'a, że owszem mogą się spotkać, ale za jakiś czas bo teraz on nie może, ale da znać kiedy. nie rozumiem dlaczego chce się spotykać? jak walczyć o niego? czy może nic nie dać po sobie poznać? Czy kazać mu wybierać między nią a mną? Czy możliwe jest, ze oni do siebie wrócą? Znajomi mojego faceta mówili mi, że o ile dla nich to była kobieta trochę z innego świata (ale fajna babka), o tyle oni jako para byli w siebie niesamowicie zapatrzeni i zawsze zakochani. Powody ich rozstania średnio są mi znane - podobno ona odeszłą bo przestałą go kochać :(

musialam się wyżalić, a może ktoś miał podobną sytuację i wygrał batalię z taką upierdlkiwą babą?? pocieszajcie mnie i poradźcie coś :( :O

Gość bnnbmnm
1. Masz 21 lat...kobieta 27 lat jest 100 razy bardziej ponetna od ciebie, wiecej tematow z nia poruszysz.Kobiety 21 lat to jeszcze podlotki. 2. Byla z nim kilka lat wiec twoje 3 miesiace to nic...pewnie do siebie wroca

Gość bnnbmnm
3 grzebanie w czyjejs komorce to chamstwo i brak poszanowania prywatnosci

zirytowannaaaaaaaaaaaa problem nie lezy w babie lecz w facecie ...

Gość sdf
Porozmawiaj poważnie z chłopakiem, postaraj się wyciągnać z niego, jakie są jego uczucia. Może jest zagubiony... Ale z drugiej strony, takie utrzymywanie kontaktów ze swoim (-oją) eks, nie rokuje dobrze. Miej się na baczności, uważaj.

nie rozumiem dlaczego chce się spotykać? jak walczyć o niego? czy może nic nie dać po sobie poznać? Czy kazać mu wybierać między nią a mną? Czy możliwe jest, ze oni do siebie wrócą?" to nie program :p 100 pytan do ...

nie pocieszacie mnie......:( :( a faceci wracają do byłych??? przecież nawet tu na forum jest większość wypowiedzi typu, że do tej samej rzeki się nie wchodzi :( :(

Gość krowiasta
no normalnie prawie jakbym czytala o swoim zwiazku , ale ja mialam w bonusie jeszcze atak telefoniczno-smsowy niedoszlej tesciówki :P:P

Może jest zagubiony" jest też ewentualnośc ze mu sie zachciało sexu wspomnieniowego :P

Gość sdf
Oj, faceci wracają do byłych i to niejednokrotnie

a faceci wracają do byłych???" jasne że wracają :) zwłaszcza jak dobrze robiły :P ewentualnie fajnie sie całowały

Gość sdf
Tzn. nie byłby to odosobniony przypadek, niestety...

Gość nudny topic
skoro z nim zerwala a on cierpial to na 100% ja kocha i ciebie potraktowal jako 5 kolo moze nie zrobil tego celowo, moze zauroczyl sie ale jak ex sie odezwala to zrozumial ze ty odpadasz w przedbiegach zreszta sie nie dziwie....laski 20 lat jakies sa malo seksowne ..nie ma co ponetne 30stki mniam:)

myślałąm że on zdążył odreagować ten związek :( :( zaczęliśmy być ze sobą jakieś 8 m-cy od ich rozstania, to chyba dużo czasu dla faceta, aby zapomnieć. zapewnia, że jest przy mnie o wiele rodośniejszy i szczęśliwy

mam większe cycki niż jego eks - deska :P

Gość nudny topic
cycki to nie wszystko liczy sie intelekt!

mam cyce-donice i olbrzymie wargi sromowe, moze dlatego juz nie chce byc ze mną :(

ale ona też na pewno miałą jakieś wady :( jestem załamana, po co ja tu w ogóle pisałam?? Liczyłam na jakieś wsparcie :( On na prawdę mówi mi, że jest ze mną szczęśliwy, przecież nie liczę na dozgonne deklaracje po 3 m-cach, ale to, że zaczęłam się obawiać wpływa teraz na te początki mojego zaufania do niego :( :( i tymbardziej boję się, że coś zawalę :( dlatego przeglądnęłam telefon! przez ta babę popadam w paranoję jakąś!

Gość hanawasakurakimiwautsukushi
zirytowanaaaaa - jestem pierwszą mojego faceta, jestem z nim już parę lat. też jestem dość nietypową osobą, taką, która może trochę innych ludzi dziwić swoją dziwnością :D, więc myślę, że coś mam z tej jego eks. On bardzo mnie kochają i z latami jego zachowanie w stosunku do mnie się nie zmienia, mimo że ze mnie już praktycznie cała chemia uleciała... Myślę, że gdybym zerwała ze swoim..to nieważne, ile czasu by minęło mogłabym Go odbić innej kobiecie, bo jednak ten sentyment do wielkiej miłości,a w dodatku pierwszej zostanie na zawsze... Jej się przypomniało o Nim rpawdopodobnie dlatego, że nagle znalazł sobie kobietę.... Nawet jeśli się zejdą, to myślę, że Ona znów Go zostawi...No i odejście od Ciebie będzie Jego błędem, bo chyba bardzo CI na Nim zależy... a Ona poczuła nutkę zazdrości...sprawdcza, czy On jest w stanie Ją zapomnieć... Porozmawiałabym z Nim na Twoim miejscu, czy masz z Nią szansę... Jeśli nie odpowie natychmiast pozytywnie, to wycofaj się.... Po co tracić nerwy???????

Gość znam znam
Byłam w identycznej sytuacji. Tylko, że to ja byłam ex... Od 6 m-cy znowu jesteśmy razem i planójemy ślub:-) Na 100 wróci do ex!

może on woli malutkie cycuszki od dużych cyców? ;) :P

znam znam - planujemy* ;)

Gość 8733600000879777
ojej planójecie słub o kurde blendy tysz robie

kocha i sprawdza miało być u moi :D

Gość znam znam
Fakt - sorki;-)

możliwe, że masz rację z tą zazdrością, tylko, że byłą raczej nie wie o moim istnieniu :( Skoro mówiła, że go nie kocha to co jej się nagle odwidziło po roku? Na sentymentach budować związek? poracha jakaś? Ale mam zgryza, dziewczyny poradźcie coś :(

Gość fsdfsdfsd
bedzie co bedzie...i tego nie zmienisz.... nie zameczaj sie(choc wiem ze to trudne)...i rob swoje:). sama mam 30 lat,ale te teksty wyzej ze facet zawsze wybierze 30-ke bo ponetniejsza,sexowniejsza to jakas totalna bajka:). patrzac jedynie na wyglad chyba idiota wybierze 30-ke od 20-ki:):):) wiec spoooooko:) sms?a moze nie chcial wprost napisac jej "spadaj"wiec napisal ze moze kiedys....moze za 100 lat...... wyluzuj....:)

porada - odsuń się, poddaj (nie zrywaj, ale wytłumacz, że się poddajesz w tej sytuacji) . Może wtedy poczuje, że coś ważnego traci.. a jeśli nie i się z nią zejdzie, to zachowasz się po prostu z honorem. Nie będziesz musiała widzieć, jak tracisz faceta, którym ejsteś zauroczona DLA INNEJ, bo sama się uprzednio poddasz i nie będziesz widziała, jak z każdym dniem Ty tracisz w Jego oczach, a wspomnienia o byłej zaprzątają mu myśli... Wiesz, być może jego eks zrobiła swoją życiową pomyłkę, teraz tego żałuje...kto wie?to nie musi być budowanie związku na sentymencie, a na wielu latach spędzonych razem, ne?a jesli nie wie o Tobie...tzn ze za Nim teskni..czuje, ze cos stracila..