Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Czy istnieje meski odpowiednik Kafe?

Polecane posty

Tzn czy istnieje takie forum jak Kafe, tylko ze dla mezczyzn? Jestem bardzo ciekawa... jesli istnieje zaloze sie ze jest zupelnie inne...

sabide, po prostu pytam z ciekawosci. jakos nie wyobrazam sobie faceta ktory pisze: ' Moja dziewczyna nie odpisala na moj SMS!! ' hmm...

oni jak juz to pisza.. zajebie ta kurwe bo nie odpisala suka jebana

oh nie.. przeciez nie wszyscy mezczyzni to prostacy... :P co nie zmienia faktu ze my kobiety jako plec kulturalnie stoimy nieco wyzej

depeszka zastanowilabym sie nie wszystkie ... poczytaj posty :D:D:D napewno wiesz o co mi chodzi :D

Gość vvvvv
f23

Gość sobotnia kawa
no raczej nie wyobrazam sobie no forum uczuciowego dla facetów-który facet bedzie z innymi obcymi facetami gadał o uczuciach?:D

Gość adhd1
Faceci tez o uczuciach rozawiaja miedzy soba tylko sie az tak bardzo do tego nie przyznaja :)

Gość sobotnia kawa
ale najwięcej ludzi jest na uczuciowym i ogólnym;)

Gość sobotnia kawa
depeche15 hm.. ale kafe to nie tylko uczuciowe. jest tez kultura, diety to pod kulturę podciągniemy fora dotyczące gier komp a pod diety fora o odżywkach dla sportowców itp:P

byc moze rozmawiaja ale gdyby tak przyrownac procentow to jednak mysle ze o wiele mniej..

ooj depeche nie ty pierwsza i ostatnia zadajesz takie pytanie :P niejedna juz tu pytała o takie fora :P chciało by sie byc rodzynkiem w ciescie co ?

Bo faceci nie analizują godzinami każdego drobiazgu, tylko szybko podejmują decyzję. A gdy nie potrafią jej podjąć, to zostawiają problem nierozwiązany i żyją sobie dalej, zajmując się innymi sprawami :)

Gość adhd1
Wystarczy zobaczyc ilu tutaj facetow sie wypowiada. Kazdy czlowiek ma problemy. Mezczyzni to nie sa jakies prostaki, ktorych interesuje to zeby wyrwac jakas laske na jedna noc. No jasne zdarzaja sie tacy, ale wsrod kobiet tez mozna znalezc takie osobniki.

ooj depeche nie ty pierwsza i ostatnia zadajesz takie pytanie niejedna juz tu pytała o takie fora chciało by sie byc rodzynkiem w ciescie co ? i kto to mowi?? :P -primo po drugie- nie wypowiadac ale zobaczyc. ale jesli byloby ciekawie.. to czemu nie. na kafe baaardzo dlugo bylam anonimowa, nikt nie wiedzial czy jestem kobieta czy mezczyzna , nikt nie znal mojego wieku, i mysle ze w tym przypadku byloby tak samo...

Gość adhd1
"Bo faceci nie analizują godzinami każdego drobiazgu, tylko szybko podejmują decyzję." Troche bezdury piszesz, tak mi sie wydaje :D i kierujesz sie stereotypami.

adhd- ale ja naprawde uwazam ze mezczyzni to wspaniale istoty myslace, zdolne na wiele wyrzeczen przy odpowiedniej motywacji. :) lubie mezczyzn :)

dla facetów nie ma czegoś takiego jak kafe tzn nie ma miejsca do pogawędek o życiu i pierdołach ale są miejsca w necie gdzie faceci siedzą całe noce, fora czaty, portale, zbierają się w grupy znajomych z całej polski ale jak Prawiczek z wiarą zauważył jest to zawsze sztywno związane z jakąś profesją, dla obcych nie w temacie nie ma miejsca

Gość adhd1
depeche to tak samo jak kobiety, oczywiscie tez zdarzaja sie wyjatki.