Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Czy istnieje meski odpowiednik Kafe?

Polecane posty

Gość adhd1
Bardziej kobiecy mozg, mniej kobiecy mozg :) No tak prawdziwy mezczyzna mysli tylko fiutkiem, albo po fakcie i koniecznie szybko dziala i malo analizuje :D

po drugie- nie wypowiadac ale zobaczyc...." pewnie foty :p innych forumowiczów z działu "kulturystyka " i 'motoryzacja" :P

Gość sobotnia kawa
eee,ci z kulturystyki to pewnie nieciekawi, zbyt napakowani faceci są obleśni:P to ja mogę zobaczyć tych z motoryzacji:P

a ja wlasnie sobie ogladam :P google to boski wynalazek, wpisujesz ciacho i masz ciacho :P

Gość adhd1
:) nie no pewnie jakies roznice w mysleniu sa. Kobiecy mozg tez podobno rozni sie od meskiego. Ale tak naprawde wszyscy jestesmy ludzmi i mezczyzni tez maja problemy uczucicowe, analizuja rozne aspekty. Moze sa mniej niezdecydowani to fakt :)

Gość sobotnia kawa
to daj jakies faje,poślinimy się razem:P

Gość adhd1
Jakie ciacho ? :P

Gość adhd1
Ja mam placek tylko :D

Gość sobotnia kawa
jakieś fajne*

Gość adhd1
Wlasnie wy kobiety tylko o slodzyczach myslicie. nawet facetow ciacho nazywacie.

Jessici Alby badz Carmen Electra" chyba szybciej by powstały działy : Adriana Lima , Megan Fox :P

Gość adhd1
Glodzicie sie cale zycie i pozniej wszystko z ciachami wam sie kojarzy :P

Gość sobotnia kawa
chyba jakiś szalony grafik zepsuł mu nogę:D

adhd1-GENERALNIE kobiety mają większą skłonność, potrzebę do uzewnętrzniania swoich emocji, dzielenia się nimi, oraz do skupiania się na drobiazgach. Natomiast mężczyźni widzą świat jako całość, no i wolą w samotności debatować nad problemem, chyba że podejrzewają, że ktoś pomoże im w rozwiązaniu. A jeśli problem jest nie do rozwiązania, zostawiają go i nie debatują...i to własnie miałam na myśli pisząc o tym analizowaniu. Nienawidzę uogólnień, ale musiałam to napisać :p

Gość adhd1
Depeche tylko trzeba uwazac zeby termin waznosci nie minal :)

Gość adhd1
To jest tak naprawde jakis spaslak tylko go tak pozmieniali graficy komputerowi.

Gość adhd1
try walking in my shoes w sumei nie wiem czy masz racje czy nie. Napisze Ci jutro :P

Gość adhd1
Tak wszyscy sa pozmieniani. Takich mezczyzn nie ma, a jak sa to jakies 0.00000000000000000000001 % :P

sobotnia kawa mówisz że faceci uprawiający kulturystykę są obleśni? nie czuję się urażony bo mam w tyłku żeby rozmawiać/spotykać się z niedbającą o zdrowie grubaśnicą co myśli tylko o siedzeniu przed telewizorem i oglądaniem ju ken denc najlepsze fora sportowe to właśnie fora kulturystyczne, ale oczywiście nie tylko uczymy się życia na nowo, zdrowego odżywiania, uprawiamy sport na maksie naszych możliwości, przekraczamy bariery naszego ciała i umysłu