Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bara bara 84

Przydala by sie panna 18-23 lataP

Polecane posty

Gość super glue
no to teraz blachary dadza ci w koncu spokoj.

Gość super glue
skoro wiedza czego to ty nie masz.

Gość qaswe212
trochę się pogrążasz, bo ludzie z Twojego rocznika skończyli studia rok temu, a Ty niby dwa i jeszcze drugie tyle za granią doświadczenie zdobywałeś.zaraz zaczniesz ściemniać, że studiowałeś za granicą i zrobiłęś 5 lat w 2, dobra dobra, nie musisz juz się pocić i kombinować, jak utrzymać tą ściemę, idę spać

Gość Bara bara 84
A co mam ukrywac temperament? Wybacz ale zimne ryby juz mialem w lozku.. problem w tym, ze ciezko jest okreslic kto leci na Ciebie a kto na Twoja kase jesli sie go spotyka w pewnych okolicznosciach.. I nie wstydze sie swojego temperamenty- przykro mi! Poza tym jak widnieje w pierwszej notce pewnego typu osob tu nie zapraszalem wiec jesli nie jestes zainteresowana to od tego momentu bede ignorowal Twoje wpisy- wybacz ale temat i tak zostal zepsuty.. wiec tak wogole poprostu bede ignorowal wszystkie wpisy nie na temat..

Gość kolalola
szukasz laski do tylko do seksu, więc co Ci przeszkadza to, że ją kręci ten twój wyimaginowany gruby portfel???

Gość FacetZjajami
A mnie zastanawia skad ludzie maja obszerna wiedze o tym kto i jak studiuje? Moja siostra ma 24 lata i jest rok po studiach juz. Od 6 lat mieszka, pracuje i studiowala w Edenburgu- to znaczy,ze mi tez zmysla? bo jak widac powinna dopiero za rok konczyc tak? O.o Bara Ty to lepiej sobie olej to forum hehehehe za duzo tutaj idiotow albo rob to co ja, czekaj na ciekawy temat i jak sie zaczynaja wrzuty to cisnij tych przyglupow:D:) aa no i spaprales hehe z tymi blacharami- teraz sie rzuca jak golebie na okruszki:>

Gość kolalola
a widzisz, trzeba było zrobić tak jak mój facet i najpierw poszukać sobie fajnej laski która leci na Ciebie bo ją kręcisz, a nie na portfel, bo gruby, a dopiero potem dorabiać się grubej kasy. miałbyś pewność, że to nie przez stan konta chodzi z Tobą do łóżka

Gość Bara bara 84
qaswe212~ 2 cm przykro mi choreo~ ale chcial nie chcial wciaz wiem,ze to Ty:) Facet od jaj- dzieki masz racje tutaj jednak normalnych ludzi nie ma, kazdy jest najwspanialszy, najmadrzejszy a w gruncie rzeczy siedzi o 2 w nocy na forum erotycznym- musza miec zycie towarzystkie takie jak ja.. do kitu.. To ja lece do burdelu.. papa:)

Gość qaswe212
facetzjajami następny sie znalazł, co nawet policzyć nie umie, w jakim wieku studia sie kończy.. nie za rok, tylko w tym roku, a poza tym tacy jak Twoja siostra to i dwa lata temu pokończyli....marne licencjaty :-D

Gość kolalola
pudło :-D ja tam jestem na świeżo po łóżkowych figlach, a siedzę bo nie chce mi się spać :-P

Gość kkkkkkkkkkk
Nie ma takiego miasta jak Edenburg więc też zmyślasz

Gość FacetZjajami
Kalolalalola- cos mi nie wyszlo z nickiem?:D Ja kolesia rozumiem jako facet- Ty jako kobieta tego nie masz szansy chyba zrozumiec- znalezc kobiete, ktora pokocha faceta, ktory moZe miec slaba aparycje jak np ja jest trudno.. do tego ladna to wogole awyonalne:P Co lepsze znalezc kobiete, ktorej glownym celem nie jest portfel- jest jeszcze trudniejsze! I osobiscie twierdze,ze jakbym mial kase to bylo by mi latwiej heh.. a nie meczyl bym sie tyle lat az znajde ta swoja zabke:P Ale na chwile obecna ja mam.. jestem zakochany i na dorobku jak to sie mowi.. Ale miewam takie mysli jakby to bylo gdybym mial wiecej- moze nie mial bym mojej kochanej kobiety wtedy bo wszystkie szly by na kase??? Kazdy czlowiek ma swoja historie i nie nam ja oceniac czy rzucac im swinie pod nogi- tolerancja uber ales:)

Gość kolalola
może i ten "wypadł z obiegu w pisowni" :-D

Gość super glue
jak widac bogaci i wyksztalceni ludzie to maja przesrane w zyciu.

Gość kolalola
to tak samo, jak ładnej dziewczynie trudno znaleźć w realu faceta, który nie będzie uganiał się za nią tylko ze względu na fajny biust, ładną buzię i smukłe nogi. wiadomo, że w necie w takich sytuacjach łatwiej...ale nie przekonuj mnie, ze autor chciał zachować w tajemnicy swoją rzekomą majętność, tylko jakoś tak nie wyszło... bo gdybym ja chciała tu znaleźć faceta, który na coś więcej niż urodę nie opisywałabym na pierwszej stronie mojego wyglądu i wymiarów

Gość kolalola
a z tym nickiem to nie wiem, o co Ci chodzi???

Gość FacetZjajami
Mnie sie wydaje zlosnico, ze temat upada wlasnie- zostalem ja jakis cep co udaje najmadrzejszego na swiecie i zmienia ciagle nicki i jakas niby laska, ktora od godziny ponad robi wpisy ale twierdzi, ze "wlasnie" skonczyla figle hehehehe Licencjat sobie wsadz w dupe kretynku maly.. widac, ze masz naprawde male informacje skoro myslisz, ze kazdy konczy magisterki w swoim roczniku i tak jak te pospolite przyglupy w naszym smiesznym kraju- teraz by studiowac wystarczy zaplacic heh papierek dostaniesz gratis problem polega na tym, ze jak wlasnie pokazales gowno wiesz o eksternistycznych metodachz aliczania semestrow.. ale to zbyt glebokie wody jak dla Ciebie.. no i co mojge ja Ci udowodnic, skoro sam nie ukonczylem nawet studiow:( aa no i do kkkkkkkkk - lap linka: http://www.ekoenergia.pl/index.php?cms=254&plik=Szkocja_-_Edenburg.html

Gość super glue
to byla ironia. trudno mi uwierzyc w szczerosc intencji autora. glupia nie jestem.

Gość kolalola
eee...czemu jestem "niby laską"???? heheh a co Ty myslisz?? że "właśnie" to znaczy przed chwileczką??? dopiero co zeszłam z faceta i wskakuję od razu na kafe??? :-D

Gość FacetZjajami
super glue- aint that the truth z tym,ze bogaci maja przejebane hehehe:) Koalalola- z nickiem chodzilo o to, ze go chyba za dlugiego zrobilem.. za duzo "lololo":D I no tak.. wlasnie to z reguly ok 15-30 minut:) A co do szczersoci slow autora mi tam ryba nie moje zycie nie moja sprawa.. Za to wkurwiaja mnie niemilosiernie osoby, ktore z gory kogos olewaja badz obrazaja wiec sie tu wplatalem w wymiane zdan hehe:P Jak dla mnie to i tak byl podszyw.. a jesli nie to chlopak mial poprostu pecha, ze trafil na akurat takie osoby jakie go tu przywitaly:)

ja i starsza wiekiem niz wymagania i szczesliwi zajeta :P autor zalozyl sobie taki temat i co z tego, a niektorzy siedza, czytaja i dopatruja sie bledow jezykowych, albo nieukonczonych studiow (w ich mniemaniu) jak nie macie nic ciekawego do napisania, to po kiego grzyba zasmiecacie topic farmazonami

Gość kolalola
hmmm....15-30 min?? nie słyszałam o takim sprecyzowaniu tego , określenia ale ok. w takim razie źle się wyraziłam, mam podać dla jasności dokładną godzinę stosunku?? :-P

Gość super glue
z tego co widze to jestes jednym z tych frustratow, co na wszystkich jada. sorry, ale odnioslam takie niemile wrazenie.

Gość dajpovod
o 2 cm i 2 kg mam wiecej :)

Gość kolalola
idę spać

Gość FacetZjajami
dupcia marzenie No ja z Twojego frontu heh moze tez nie przedzial wiekowy ale zawsze:) kolalola mniej wiecej jesli z 3h temu to sie moze jeszcze okazac, ze Ty moja kobieta i siedzisz przy lapciaku w 2gim pokoju xD Udusil bym hehehe super glue masz prawo wyciagnac na moj temat wnioski jakie chcesz na to wplywac nie bede.. aczkolwiek masz w jednym racje napewno bardzo mnie frustruje jak ktos po kims jedzie.. w malo wybredny sposob np. obrzucajac kogos miechem na dzien dobry, dopierdziela sie do jakiejs literowki albo czegos tego typu- co dla mnie wogole jest zalosne i pokazuje braki w innych polach u tych osob.. wtedy w zasadzie zabieram glos na ich poziomie:P

Gość kolalola
a no 3 godziny.... no i siedzę przy laptopie....w drugim pokoju :-P myślałam, że śpisz....

Gość kolalola
heheheheheeh nie, siostra nie pasuje no i mój studia skończył

Gość super glue
z tego co widze, to najwyzszego poziomu soba nie reprezentujesz, wiec nie zgrywaj takiego blednego rycerza. nie rozumie po co ktokolwiek zaklada temat i po co tacy jak ty rzucaja na nim miesem. zniesmaczona, ide spac.