Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bara bara 84

Przydala by sie panna 18-23 lataP

Polecane posty

Gość kolalola
no i ja już się kładę, dobranoc Wszystkim niech wam sie śnią brunetki, blondzie i rude, jakie tam wolicie hehehe

Gość FacetZjajami
dobranoc kolalola dajpovod ja sluyszalem kiedys kawal "przychodzi facet do lekarza i mowi.. F-Panie doktorze mam penisa jak niemowle D-Ale jak to? F no 51 cm i 3 kilo" :D Ja tam lece na temat o duzych wargach hehehe.. smieszny jest:D Obrzydliwy.. ale smieszny :)

Gość FacetZjajami
Super glue popierdzielily Ci sie osoby:) Od tego zacznijmy, ze po co kto zaklada temat? Chyba po to by go sobie zalozyc? O.o Ma prawo- forum publiczne tak? Druga sprawa .. raczej stanalem w jego obronie, bo usiadly na niego jakies forumowe pijawki i widac sobie rady nie dawal z prowokacjami, ktore do kazdego tematu sie wpychaja jakby ktos ich chcial czytac.. A skoro jak mi sie zdaje jestes zniesmaczona tematem to po co go odwiedzasz w takim razie? Sam myslalem wczesniej, ze jestes raczej zrownowazona a tutaj taki klops bo okazuje sie, ze napompowana wyniosloscia wlasna" O.o Przykre..

Gość Miccok
w sunie o czym jest tez topic.?

Gość super glue
nie chodzi o temat, tylko o takie osoby jak ty. gdybys sie wszeczie nie pchal, to kazda prowokacja czy nie, szybko by upadla. kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie, ty po prostu pienisz sie bez powodu, tylko zeby sobie pokurwic. i tutaj nie chodzi tylko o ten temat, ale czesciej ciebie widze i nic nie robisz tylko wrzeszczysz jak pawian z bananem. po co wogole sie wtracasz w nie swoje sprawy, skoro nie masz nic do powiedzenia.

Gość Miccok
o fuck?

Gość super glue
inni mowia po prostu swoje zdanie i odchodza. ty to jak ten wrzod na dupie.

Gość super glue
sorry miccok, to nie do ciebie :)

Gość super glue
FacetZjajami napisales wczesniej, ze gdyby nie anonimowosc to nikt nie bylby taki jurny. to jest madre tez dla ciebie, bo gdyby nie ty to temat zakonczylby sie na pierwszej stronie i chloptas moglby sobie kogos znalezc. podobnie jak inni, tez uwazam, ze powinien znalezc sobie dziewczyne w burdelu, wiec o co ci chodzi? jestes jednym z tych z kompleksami na punkcie wielkosci penisa, czy co? twoj brak wyksztalcenia mi nie imponuje, wiec po co sie nim chwalisz? sorki, ale nie moge spac i tak sobie pisze.

Gość super glue
a tak wogole, to chcialabym znalezc sobie w koncu faceta, ktory nie nawijalby mi bez przerwy jaki to on nie jest, albo nie przypierdalal sie do wszystkiego, tak jak ty.

Gość dizaster
170-175 cm, wagi nie wiecej niz 53-57. toż to ewidentna niedowaga. kapiszonie idź do burdelu.

Gość FacetZjajami
super glue Masz problemy emocjonalne haha Sama furczysz w tym temacie jak jakas niewydymka.. nikomu nie imponujesz, zgrywasz jakas swientoszke, ktora sie niby nie pieni i co jeszcze.. a 2 wpisy nizej jak juz sie rozkrecilas plujesz jadem az milo:) Swoja droga Twoje wlasne pytanie do Ciebie suczko- po co Ty wrzeszczysz hmm?:) Co ma moj penis do rzeczy? akurat na tym punkcie nigdy nie mialem kompleksow heh i wspolczuje Ci jesli jedynym mozliwym sposobem by ugodzic w mezczyzne wedlug Ciebie to wlasnie proba uderzenia w meskosc- pokazuje bardzo plytkie postrzeganie i wrecz zalosna kreatywnosc hehe:) Moje wykrztalcenie tez raczej malo tutaj istotne- roznie sie w zyciu dzieje i raczej imponowac Tobie mi sie nie chce.. nie warta tego jestes.. poza tm jak widze niesamowicie zfrustrowana co stwierdzam po wpisie, ze chcialabys "ZNALEZC SOBIE W KONCU FACETA" coz.. wazysz pewnie ze 120kg przy wzroscie 165 i masz obwisle cycki do pasa.. ale nie przejmuj sie- kiedys bedziesz jakiemus desperatowi prawic jaka to Ty praworzadna i wspaniala jestes:0 Ok juz.. zaspokoilem? To paluszki w ruch imilej zabawy:)

Gość super glue
nie nazywaj mnie suczka, oblesny frajerze. tak jak powiedzialam, wrzuc banana do klatki, a malpy sie odezwa. brak mi slow.

Gość FacetZjajami
Czyli witaj w klubie kapucynko:) Ps. teraz rozumiem dlaczego nie masz faceta hehe..