Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIEKAWA XXXX

do wszystkich panów pytanie o WARGI SROMOWE

Polecane posty

Gość CIEKAWA XXXX

czy tzn bułka nie kojarzy Wam sie z dzieckiem?:D i z nierozwinieta cipka;>?;ppp czy najbardziej podniecają Was wystajace mniejsze wargi sromowe?:D

Gość bogacz 77
Dobre sa kazde dzyndzelki ktore pasuja do geby :D

Gość Bara bara 84
wystajace wary sa ochydne!! i nikogo nie podniecaja poza jakimis dewiantami!!!!

Gość FacetZjajami
Popieram!! Duze wary sa przerazajaco odpychajace;/ Ps. mam wrazenie, ze jakis pedal zalozyl 3ci post w zwiazku z duzymi warami.. albo jakas zakompleksiona laska probuje sie dowartosciowac.. Nie ma czym! Duze wargi odrzucaja.. i przykro mi! Skonczcie juz z tymi tematami o duzych warach.. sa tak samo zalosne jak posty o wielkosci czlonka-.-

Gość moj gmeracz
hmmm nie zgodze sie tzw bula do tego ogolona na 0 wyglada jak u dziecka. nie ruchna bym takiej

Gość moj gmeracz
wary to oznaka kobiecosci dojzalosci i fajnie sie lize.bula to odpowiednik stuleji u faceta

omg. laski z bułkami lub faceci których laski mają bułkę będą wmawiać wszystkim że motylki są obleśne a ci za motylkami przekonywać całą kafe że bułka wygląda jak cipka dziecka i stuleja u faceta...a motylki to oznaka dojrzałości kobiecej. więc po chuj takie tematy skoro nie ma fotek do oglądania? :classic_cool: http://skocz.pl/blog_ad

Gość gfhjfrhgjkhgjkl
a po huj ci foty, niemasz przyczym sklepac czy niewiesz o czym mowa >??? wary musza byc, chyba ze jerst sie dzieckiem

Gość Bara bara 84
Hmm moj gmeracz, ciekawa xxx i gfhjfrhgjkhgjkl To ta sama osoba.. gotowy jestem sie zalozyc:D Tekst "wary musza byc, chyba ze jerst sie dzieckiem" - jest conajmniej godny pozalowania xD Predzej powinno to brzmiec "wary sa od rozjechania cipy:D " Ale "wary to oznaka kobiecosci dojzalosci i"- hahaha do teraz leze i sie po dywanie turlam.. normalnie nie moge:D Ale ok.. wy bierzcie te z wywalonymi dlugimi zwisajacymi kawalami miecha z cipki.. a ja sie zajme tymi slodkimi, schludnymi pieknymi cipkami- buleczkami:)

Gość CIEKAWA XXXX
nie ta osoba powyzej to napewno nie ja :D ja pytam tylko z ciekawosci, sama nie mam zdania bo nie mi to oceniac, z tad te pytania pozdro :D

przynajmniej juz wiem, co to bulku, a co to motylki :D takie wystajace wary to srednia przyjemnosc.... szczegolnie niewygodne i nieestetyczne dla kobiet..... troche przerazajaco wygladaja :/ lepsze sa te niewystajace z wiekszych warg sromowych.... takie schludnie ukryte :P ale o lizajnych rozmiarach :) moj chlopak moje uwielbia :D :classic_cool:

Gość FacetZjajami
Estetyka rox:)

Gość dizaster
byle nie za duże i wiszące - takie odpadają. ale sklejona kreseczka między nogami to też nie do końca to.