Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest pytanie

Jak myślicie kto ma więcej kompleksów - kobieta z nadwaga czy niski facet

Polecane posty

Gość to jest pytanie

?? :classic_cool:

Gość gjfgj
niski facet

Gość kobieta widze po otoczeniu

Gość Diabolinka
Zdecydowanie niski facet. Kobieta z nadwagą może coś z tym fantem zrobić, natomiast facet ze swoim niskim wzrostem nic :D

Gość facet co lubi ...
Mam 170cm i wiem że kobieta . Bo kto by chciał tłustą babę :) ważącą 100kg ?

Gość kristoff
nie sadze zeby niski facet miał jakies kompleksy . Wzrostu sie nie wybiera i nie ma sie na to wpływu . , a otyłosc swiadczy o zaniedbaniu , obzarstwie i lenistwie .

Gość oczywiście że niski facet
kto chciałby być z kurduplem???? :p

Gość zależy od otoczenia
i charakteru ;)

Gość kristoff
mam oczywiscie skrajne zaniedbanie , bo niektorzy sadzą ze kobieta ważaca 60 kg jest otyła i 50 kg to dobra waga . Chodzi o takie moroswinie ktore wazą ponad 90 kg ..

zdecydowanie gruba kobieta ja mam 174 cm wzrostu i nigdy mi to nie przeszkadzało jestem zadowolony ze swojego wygladu

Gość wwrrr
"nie sadze zeby niski facet miał jakies kompleksy . Wzrostu sie nie wybiera i nie ma sie na to wpływu . , a otyłosc swiadczy o zaniedbaniu , obzarstwie i lenistwie" z tym, ze nie mowimy o winie, tylko o kompleksach - to tak, jakbys powiedzial, ze kobieta bez cyckow nie ma kompleksow, bo nie moze nic z tym zrobic. absurd.

Gość kristoff
z tym, ze nie mowimy o winie, tylko o kompleksach - to tak, jakbys powiedzial, ze kobieta bez cyckow nie ma kompleksow, bo nie moze nic z tym zrobic. absurd. ale troche w tym prawdy jest .Poza tym świat musi byc urozmaicony .Moim zdaniem gdyby każda kobieta miała piersi takie jak Iga wyrwal , to byłoby nudno . Moim zdaniem to dobrze ze kobiety sa rozne bo kazdy znajdzie cos dla siebie i nie wszyscy lubia wielkie wymiona .

Gość kristoff
z tym, ze nie mowimy o winie, tylko o kompleksach - to tak, jakbys powiedzial, ze kobieta bez cyckow nie ma kompleksow, bo nie moze nic z tym zrobic. absurd. Powiem ci szczerze ze faceci nie maja raczej kompleksow zwiazanych ze swoim wygladem , a moze i mają , ale nie takie jak kobiety .. Mezczyzni maja kompleksy najczesciej ze mało zarabiają . W tym swiecie facet ma byc bogaty , a kobieta piękna . Chlop czuje sie smieciem gdy mało zarabia i taka jest niestety prawda.

Gość wwrrr
Fajnie tez, ze niektorzy maja zeza, wylupiaste oczy, krzywe nogi - bo swiat musi byc urozmaicony. Toz to oczywiste, ze nie mozemy byc wszyscy tacy sami, ale mowimy nie o tym, czyja to wina, tylko o tym, dla kogo to wielki problem. Bez wzgledu na to, czyja to wina. Co do pytania w tytule, uwazam, ze raczej kobieta z nadwaga, bo to raczej kobiety bardziej sie przejmuja swoim wygladem. Choc wlasciwie generalizacja jest glupia, bo niejeden niski facet ma mniej kompleksow niz szczupla piekna kobieta, a i pewnie niejedna kobieta z nadwaga czuje sie ze soba lepiej niz wielu przystojnych facetow. Kompleksy sa w glowie, nie w defektach wygladu.

Gość ale wystarczy popatrzeć
na to forum! ile facetów nazywa siebie kurduplami i pyta, czy mają na coś szanse? faceci też miewają kompleksy, wszsyko zależy w jakim środowiksu się żyje i jaki ma się charakter.

Gość karoll23
ja jestem niski , ale nie mam przez to zadnych kompleksów . Prawdopodbnie ktos wam głupot naopowiadał ze niscy maja kompleksy . Oczwscie nie jestem bez wad , ale uważam sie za przystojniaka , bo kobiety często mnie podrywają i porponują randki .

Gość karoll23
a czy mam wogóle jakies kompleksy ? TAk , ale nie zwiażane ze wzrostem .

Gość wwrrr
Karoll - niski, tzn ile? 174, jak ktos tu pisal? :P

Gość i ktory kiedys ci w klotni
Ja bym nie spojrzała na niskiego faceta. Nie obrażając nikogo. Poprostu tak już mam. Kobiety lubią czuć się w ramionach mężczyzny "malutkie" Dlatego faceci poniżej 180cm odpadają w przebiegach... Choć sama mam jedynie 160cm :)

Gość kristoff
niski wzrost to nie jest defekt wyglądu . Rownie dobrze mozna powiedzieć ze wysoki wzrost ponad 190 cm to defekt , bo srednio faceci mają 178-180 wzrostu . Natomiast krzywe nogi to naturalnie defekt czyli deformacja ciała .

Gość wwrrr
Ale to nie chodzi o definicje defektu. Chodzi o cos, co jest dla wielu osob nieatrakcyjne. A niski facet, zwlaszcza naprawde niski, nie 174cm, dla wielu kobiet nie jest atrakcyjny. Mnie nigdy nie spodobal sie facet nizszy ode mnie. Niski facet jest mniej meski, niestety.

Gość karoll23
Karoll - niski, tzn ile? 174, jak ktos tu pisal? tak około 170 cm .

Gość karoll23
Mnie nigdy nie spodobal sie facet nizszy ode mnie. Niski facet jest mniej meski, niestety. Mój brat jest ode mnie wyzszy ma około 180 cm i nigdy go zadna kobieta nie podrywała w życiu - sam mi to powidział . Nie wiem na co lecą u mnie kobiety pradopodonie na twarz , bo jedna mi koleżanka ze studiow powiedziała ``piękny... `` Nie powiem , bo dla mnie u kobiety też jest najwazniejsza twarz a nie waga ciało czy wzrost . Wazne zeby miała piękne rysy twarzy .

Gość karoll23
sam lece na piekne dziewczyny ( bardziej o wygladzie modelki niż dizewczyny z sasiedztwa ) i rowniez nie interesuja mnie przecietne . Podoba mi sie na przyklad trzebiatowska . Zycie jest brutalne , bo rowniez nie zwiazalbym sie z przecietna laska musi być dla mnie piękna. Niewiele kobiet mi sie podoba .

Gość wwrrr
Karoll - nadal jest pelno kobiet, ktore nie podrywaja - jak ja na przyklad. Chyba nie jest tak, ze cialo czy twarz jest najwazniejsza - liczy sie caloksztalt. Jak jest piekna, ale bardzo gruba, chyba tez nie bedzie Ci sie podobac. I na odwrot - ja piekna nie jestem, a komus tam sie podobam.

Gość ddddb
Czasem z takimi wymaganiami możne obudzic sie po 40-tce jako kawaler lub panna :-O zycze powodzenia