Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila.nie.ja

Jak się dowiedzieć?

Polecane posty

Gość kamila.nie.ja
ale jakiej olewce? nie umawialismy sie wczoraj,po prostu widziałam ze go nie ma cały dzien i na gg zjawił sie dopiero dzisiaj

Gość przykre to jest
po tym jakby mi napisal , ze bedzie mial czas za minute, potem za 5 minut, daj spokoj , on sie ne wiadomo czym zamuje a ty siedzisz i czekasz aż sie odezwie, porażka

Gość kamila.nie.ja
nie czekam nie widziałam go na gg to napisałam "zajęty jesteś?" a on odpisał "za 5min nie będę" może się mył,to się zdarza rano:p bo jak balował to pewnie wczoraj i w nocy a nie o10ej rano ale odpisałam mu po15min "juz nic baw sie dobrze milego dnia",dokładnie tak. Teraz dzwonił,2min temu ale nie odebrałam bo przeciez zajęta jestem:D i nie zamierzam oddzwaniać bo będę zajęta do wtorku

Gość vasabii
i dobrze zrobilas:)) masz racje nie ooddzywaj sie

Gość przykre to jest
i bardzo dobrze :) najlepiej zrób sobie opis " na zakupach ze znajomymi " i uśmiech

Gość kamila.nie.ja
ale zastanawiam sie jak to zrobić żeby nie wyszło chamsko:o jak znowu zadzwoni to chyba powiem że jestem zajęta...

Gość przykre to jest
na zakupach nie slychac telefonu, jest gwar, muzyka i w ogóle :)

Gość kamila.nie.ja
a co potem? dlaczego nie oddzwoniłam? przecież nie udowodniłam mu że baluje mimo że jestem pewna że gdzieś był,wolałabym żeby się am przyznał a jak nie?

Gość przykre to jest
a po co masz oddzwaniać jak zadzoni wieczorem to powiedz, ze dobrze sie bawilaś, zapytaj co u niego , a potem powiedz, ze padasz z nóg i idziesz spać i tyle

Gość kamila.nie.ja
czyli nie we wtorek tylko wieczorem?

Gość przykre to jest
ne możesz przeginać i ciągle nie odbierac, tyle tylko , ze rozmawiaj krótko, badz wesola i zmeczona albo wesola ale bardzo zajeta :)

Gość kamila.nie.ja
dobra jak zadzwoni następnym razem to odbiorę a jak nie to nawet nie piszę tylko jutro wieczorem krótkiego smsa albo we wtorek zobaczymy jak sie akcja potoczy:p a jak się niczego nie nauczy to czarno to widzę

Gość ale z was dzieciaki
porażka :o

Gość kamila.nie.ja
troche dziecinne zagrywki, ale czy z pradem i imprezowaniem to jest ok? mam milczeć i czekać zawsze bez słowa? przeciez nie będę mu robiła pretensji bo to jeszcze gorzej wpłynie

Gość przykre to jest
ne pisz mu esów i ty nie dzwoń to on ma pisać i dzwonić nie ty jak bedzie dzwonil, nie kazdy telefon odbieraj, na esy odpisuj krótko po kilku godzinach, nie pokazuj sie na gadu

Gość ale z was dzieciaki
nie wiem, czy facet ściemnia Ci z tym prądem, ale wiem, że gdyby mój facet zabronił mi chodzić na imprezy, to bym go wyśmiała.jeśli ten Twój Ci ściemnia, to jest wyłącznie Twoja wina.

Gość ale z was dzieciaki
"Ja wogole nie wiem jak ty pozwalasz chlopakowi na imprezy chodzic. Ustalcie sobie jakies zasady. No chyba ze tolerujesz te jego calonocne wyjscia. Przeciez on moze Cie nawet zdradzic. Najgorszajest ta wasza odleglosc. Boja do mojego mam 10 minut drogi spacarkiem wiec wiem ze mnie nie oszukuje. A tu masz troche problem" ta wypowiedź mnie rozwaliła :P jeśli myślisz, że masz jakąś kontrolę nad facetem, bo tak blisko mieszka, to się gruubo mylisz :D

Gość kamila.nie.ja
ja mu nie zabraniam i dlatego mnie dziwi ta sciema z prądem :o próbuje sie doszukac swojej winy ale jakos nie potrafie, jakieś 2 tygodnie temu był na całonocnym grillu i paintabllu ale mi o tym powiedział nawet przed teraz? ...zadnych wyrzutów nie robiłam więc nie wiem o co chozi

Gość vasabii
jestesmy prawie caly czas razem wiec moze mnie zdradzic chyba z moim cieniem..

Gość kamila.nie.ja
mi nawet nie chodzi o zdradę bo jak zdradzi to tym lepiej ze wcześniej,wtedy nie zastanawiałabym sie co zrobic tylko rzuciłaby od razu a tak to nie wiem po co kłamstwa..odwracanie mojej uwagi niby wyłączanym prądem:o

Gość vasabii
no to są dwa wyjścia: albo rzeczywiście nie mial pradu. albo oklamuje cie bo nie wiem ma kogos czy poprostu nie chce ci sprawiac przykrosci.. a odzywal sie do ciebie??

Gość kamila.nie.ja
no tak odpisał na sms a 2h temu dzwonił ale nie odebrałam jakoś z tą świadomościa nie mam ochoty sie z nim kontaktować...

Gość vasabii
no i nie odzywaj sie. poczekamy zobaczymy co zrobi.. jesli mu naprawde zalezy to bedzie sie odzywal. a ty pamietaj olewaj.

Gość kamila.nie.ja
tak ale nie można tak w nieskończoność ale boję się ze nie będe mogła udawac szczęśliwej,jak mnie ktoś zrani to mam uraz i nie umiem udawać,zmusić się do całowania go itd

Gość kamila.nie.ja
właśnie zadzwonił raz jeszcze ,odebrałam tym razem i powiedziałam że nie moge rozmawiac bo mam spotkanie:D powiedział ze zadzwnoi później później jak zadzwoni odbiore i powiem że zbieram sie na imprezę,co sądzicie?

Gość bardzo dobrze
i tak trzymaj :)

Gość vasabii
i jak odzywal sie dalej? gadalas z nim??

Gość kamila.nie.ja
nie na razie cisza, od tego nieodebranego telefonu cisza,może czeka aż mu na smsa odpiszę żeby zadzwonić ale nie zamierzam odpisywac co najmniej do jutra wieczór a jak nawet tego nie zauważy to zaczne sie zastanawiac czy nie jest mu przypadkiem wszystko jedno

hej. zaczernilam nicka.. ej i jak dzisiaj dal znac?? ty kamilka nie odzywaj sie bo widze ze nie jest Ciebie wart