Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loona_84

rozstępy- Revitol Strech Mark

Polecane posty

Hej Zamierzam kupić ten krem ale chciałabym zasięgnąć opini na jego temat. Czy któras z was uzywała? Tu link to niego: http://www.vitalab.pl/20,revitol-stretch-mark.html Znacie jakies skuteczne kremy żeby zwalczyć (choćby zmniejszyc) rozstępy na brzuchu po ciąży?

Gość tez sie zastanawialem nad
kupnem tego srodka, ale stwierdzilem, ze skoro jest 0 opinii o jego dzialaniu w internecie, to musi cos nie grac ;/ Najlepszy podobno jest laser, ale najdrozszy, a i tak nie usunie rozstepow bo ich sie nie da usunac ;/ Ze srodkow ktore stosowalem na rozstepy polecam masc na blizny CEPAN, oraz balsamy: Palmer's Cocoa Butter for Stretch Marks (dostepny w UK, ale mozna go kupic na allegro). Fajnie rozjasniaja rozstepy i je zwezaja :)

Tak jak wy borykam się z rozstępami juz ponad pół roku . skosowałam najróżniejsze kremy , żele . peelingi itp , jak i równiez krem o którym pisała autorka tematu . powiem szczerze żę nie jest rewelacyjny , rozstępy co prawda nie znacznie sie rozjaśniły praktycznie po ponad miesiącu codziennego smarowaia nie było różnicy , przewertowałam wszytstkie blogi na temat rozstepów zdecydowałam się na zabieg laserowego usunięcia rozstępów . moge wam tylko polecić wsmarowywanie soku z cytryny na rozstępy - pomaga

Gość mamkamanka
a ja polecam Vichy Lipometric jest to wyszczuplajacy krem ktory u mnie rozwiez zredukowal wygladzil i rozsjasnil rozstepy na brzychu i biodrach polecam goraco