Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maadziulek91

moge być w ciązy ???????

Polecane posty

Gość maadziulek91

Cześć wszystkim widze że nie tylko ja zestresowana posluchajcie.. od jakiegoś pół roku miesiączki miałam regularnie co 28 dni. współrzyje z chłopakiem, zabezpieczamy sie, na początku były to durexy i patentex oval, jednak te globulki strasznie sie pieniły, dyskomfort był okropny i zrezygnowalismy z nich w tamtym miesiącu i uzywalismy tylko gumek, ani razu nic nie pękło, nie zsunęło sie, on nawet kilka razy nie doszedł we mnie, w sumie doszedł we mnie tylko raz (w gumce) ale to już w potencjalnie dniach niepłodnych. chodzi mi o to, że okres powinnam dostać 2 dni temu a nie ma go.. niby troche pobolewa mnie brzuch, ale nic poza tym.. powiedzcie mi czy przy zakładaniu gumki mogłam jakos przenieść plemniki z tego płynu ejakulacyjnego? ja juz mam totalne shizy, zawsze uważamy maksymalnie, sprawdzamy sie nie zsuwa itd itp. od wczoraj próbuje przyspieszyć jakos okres, brałam ciepłe kąpiele i wzięłam dwie nospy, ponoc pomaga.. ale nic moge dodać, że w sumie w tym miesiącu troche zmieniałam miejsce zamieszkania, tzn z Rzeszowa wyjechałam do Krakowa na tydzień, wracałam pociagiem.. troche inna diete miałam.. to mogło wpłynąć na mój okres??

Gość CheNelly666
mogło.. a ta panika ci go nie przyspieszy ;)

Gość 100-owa ciaza blizniacza

Gość maadziulek
niech sie ktos jeszcze wypowie....

Gość ja sie wypowiem
nie jestes w ciazy,to raczej niemozliwe, wyluzuj, odprez sie, a miesiaczka przyjdzie :)

Gość zrób test idz do ginekologa
to nie forum wróżek to kto Ci ma powiedzieć czy jesteś....

Gość tak jesteś....
widzę to w mojej szklanej kuli:P

Gość ja sie wypowiem
do tej wrozki internetowej - zauwaz, ze dziewczyna sie zapytala, czy to moze byc ciaza, a nie, czy to jest ciaza! Na pewno wie, ze nikt jej nie powie na 100 %, ale po prostu sie zapytala, po to jest forum, a Ty skoro nie umiesz normalnie odpowiedziec, to nie zabieraj glosu, nikt Cie nie zmusza!