Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zosiak4-PRAWDZIWY

najlepsze WESELA

Polecane posty

a tak poważ nie to miałam okazje być na 4 świetnych weselach :) bardzo dobra organizacja...nikt nie czekał na pare młoda az sobie porobią zdjęcia, jedzenie było pyszne i świetnie podane rewelacja:)

Gość daneczkaaaa
lody płonące sa super

Gość zosisława
na pewnym weselu w pałacyku była osobna sala na ciasta i słodycze poukładane na szklanym stole i wina/ alkohol..kelner stał i nalewał jakie wino sobie wybrałeś sam...REWELACJA

matko kobieto daj już spokój temu weselu w kurniku :/ męczysz ten temat chyba od miesiąca jak nie lepiej a jakoś nie specjalnie inni wykazują zainteresowanie twoją zepsutą zabawą i niezadowoleniem.przykro mi nie zmiernie że ci się nie podobało ale przestań męczyć ten temat bo jesteś naprawdę strasznie nudna i monotematyczna.

Gość dokladnie kasienka
ma racje,a zosiak4 sama jest zdesperowana i pusta w dodatku, to swiadczy o jej poziomie, nie zycze nikomu takiego goscia na wlasnym weselu:P

na pewnym weselu w czasie krojenia tortu zamiast klasycznego tamtamramtam zagrali Niech mówią że to nie jest miłość rubika - co by nie sądzić o tej piosence, dziewczyna z zespołu pięknie to zaśpiewała, goście byli pod wrażeniem, świetna chwila na tym samym weselu było bardzo dużo starannie wybranych dedykacji od państwa młodych dla róźnych osób, np. rodziców, rodzeństwa i świadków - ciekawy akcent także w czasie podziękowań dla rodziców Młodzi a dokładnie Młody odważył się powiedzieć przed wszystkimi kilka słów mowy - nigdy wcześniej ani później się z tym nie spotkałam w czasie ślubu Młodym obrączki podała na poduszce śliczna mała dziewczynka - bratanica Młodego na jednym ślubie widziałam parę dzieciaków, poprzedzającą Młodych w drodze do ołtarza - dość często spotykane ale nie w moich stronach raz tylko byłam na imprezie na której świadek pokusił się o wygłoszenie dłuższego toastu, może dlatego że był z Pomorza - tam jest taki zwyczaj? słyszałam o karcie dań - zwiniętej w rulon i ułozonej na każdym nakryciu czekającym na gości w sali, ciekawe rozwiązanie rozwiązanie raz byłam na imprezie w pałacyku, gdzie wszystkie napoje były w buteleczkach 0,33l ale w niczym to nie przeszkadzało bo eleganccy kelnerzy pod muszką biegali z koszykami i wszystko wymieniali myślę, że gdybym się zastanowiła, wymieniłabym coś co mile zaskoczyło na prawie każdym weselu na którym byłam