Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolitka06.1990

Studenci

Polecane posty

Niestety gdzies zniknal mi topik \"przyszli studenci...\" a mam jeszcze wiele pytan odnosnie studiow do nowych studentow i tych ktorzy sa juz na kolejnym roku. Mam nadzieje ze ktos odpowie na moje pytania: 1. Jak trzeba sie ubrac na rozpoczecie nowego roku akademickiego i jak ogolnie wyglada takie rozpoczecie 2. Jak wygladaja zajecia na studiach, jak duze sa grupy i czy ktos sprawdza obecnosc 3. Czy powinnam miec jakies zeszyty, dlugopisy itp. lub jakies inne przyrzady? Jesli tak to jakie? Tyle pytan jak na razie przychodzi mi do glowy, jesli mozecie jeszcze cos powiedziec o studiach, dac jakies rady to bardzo prosze:)

Gość puppinka
jessus z choinki sie urwalas, ze takie glupie pytania zadajesz. z tymi dlugopisami to juz git:))

puppinka co ludzie tacy jak ty (wszystkowiedzacy, ktorzy nie maja zadnych pytan i watpliwosci) robia na forum - w miejscu gdzie mozna sie PYTAC jak sie czegos nie wie?

Gość nataszkaaaaaaaaaaaaa
1 na rozpoczecie roku ubierasz sie galowo, czyli moze byc spodnica eleganckie spodnie jak chcesz, rozpoczecie wyglada tak ze nikt nie wie co sie dzieje, zamieszanie dzie4kan gada ale i tak nikt go nie slucha 2. zalezy od szkoly grupa moze miec z 30 osob, ze sprawdzaniem obecnosci jest roznie zalezy od profesora 3. jasne ze tak a najlepiej jeden wielki zeszyt z kolorami tak jest chyba najwygodniej 4. porada : nie przezywaj tak bo i tak wszystkiego sie dowiesz jak zaczniesz tam chodzic :)

Ja również od października zaczynam I rok, jakoś żyje wakacjami zaczne się stresować 30.09 w dniu wyjazdu do akademika.