Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksowna raczej

DODA-seksowna czy nie ?

Polecane posty

Gość seksowna raczej

Jak w temacie . Ciekawa jestem opini na ten temat

Gość AntyBlondi
Fajna z niej babka moim zdaniem

Gość zapodaj jej fotke

Gość Martinni
Doda hmmm wielkie bary, brak talii, wąskie proste biodra, masywne uda, krótkie nogi, grube ramiona, wielka podłużna twarz z dużym nosem, i wydatną szczeną... ZERO KOBIECOŚCI Kobiety o sylwetce typu Jabłko nigdy nie będą kobiece bo przypominają faceta.

Gość obserwatorre no 45
Martini zgadzam się w 100%. Choć przyznaję, że Dorota Rabczewska nie ma najgorszej twarzy.

Gość AntyBlondi
http://hnc.eska.pl/upload/image/doda.jpg tutaj Doda mi sie bardzo podoba i nie uwazam zeby wygladala jak facet :P http://bi.gazeta.pl/im/7/6378/z6378897X.jpg - tutaj tez :D sceniczne stylizacje jej mi sie nie podobaja , ale co dzienne bardzo :) http://doda.net.pl/newsShow.php?id=119 - a to jest boskie :D jej prywatne zdjecie przed prywatna impreza . nie jestem jakas tam wielka fanka , ale lubie ja :P

Gość Anetaaa666
no ta ta ale ona jest sztuczna a co to za pieknosc skoro nie jest naturalna. Zal mi jej

Gość ParisParis7
A moim zdaniem nie wazne jaka droga wazny jest efekt.Wiele kobiet gdyby tylko mialy mozliwosc zmienilyby cos w swoim wygladzie ... Ona ma warunki wiec co nieco poprawila , sama w sobie tez nie jest brzydka i swietnie sie ubiera . a kobiety jej zadroszcza i zamiast napisac , 'tak jest seksowna' bede pisaly czego to ona w sobie nie zmienila jak dla mnie JEST BARDZO SEKSOWNA , APETYCZNA BABECZKA :)

obserwatore nie masz oczu w glowie ? brzydactwa wygladaja inaczej sa poprostu brzydkie i nikt z nich nic nie zrobi ........ gdyby byla brzydka nie bylaby doda

Gość jadżka z sąsiedztwa
taaa... można jej nie lubić, nie słuchać jej muzyki, ale nie mozna przyznać, że jest seksowna. Kazda ktora pisze, ze Doda ma braki, niech pomysli czy ona sama wywołuje takie wrażenie na facetach jak Doda? Ja tam bym nie narzekała gdybym choć w polowie miała jej figure.

Gość obserwatorre no 45
Mam. Takie dziewczyny jak Doda dobrze obciągają.

Gość obserwatorre no 45
Nawet bardzo.

Gość obserwatorre no 45
I w dodatku to badzo lubią . Czasem to aż naplet bolał.

a tak na marginesie od ssania nigdy mnie naplet nie bolal ... tylko raz sam zoladz bo laska przesadzala i zamienila sie w pompe prozniowa :o

Gość czarodziejjjj
Oczywiście że Doda jest seksowna a jej wizerunek dodatkowo to podkreśla. Można jej nie lubić za nieco ordynarny styl i to epatowanie seksem, ale taki jest jak sądzę jej zamiar, aby w ten właśnie sposób uwagę przyciągać. Dodam tylko, że seks jako element promocji i przykuwania uwagi ludzi jest wykorzystywany wszędzie i na każdym kroku sprzedają nam jakąś markę używając do tego seksu. To działa na ludzi dlatego zachowania Dody jej wizerunek oraz wygląd to kwintesencja seksu oczywiście odarta z jej romantyzmu bo nie o to tutaj chodzi. Wniosek Doda to czysty seks może nieco ordynarny, trochę "przelansowany" ale jako czysty seks kręci niesamowicie. Pozdrawiam. :)

Gość obserwatorre no 45
Tamta za bardzo się wczuła.

Gość MARTIIN
Ale mi sie nie podoba tak kobieta, dla mnie przypomina transwestytę . Kobieca jest no Edyta Górniak, Ania Przybylska, Iza Miko, maja i twarz kobiecą i sylwetkę , a nie jak Doda babochłop.

Gość MARTIIN
jadżka z sąsiedztwa nie chcę wiedzieć jak ty musisz wyglądać :/

Gość fiiiiiinnkaaa
Na co dzien jest fajna kobieta , a jakos wymic w Polsce sie trzeba.Jaki kraj takie spodoby na slawe .

Gość obserwatorre no 45
Nie kontrolowałeś sytuacji?

Gość jaźdzka z sąsiedztwa
martini . Ja wyglądam jak Jadźka, boję się zapytać jak Ty wyglądasz? Ja przynajmniej nie siedzę na topiku i nie wylewam żółci . Nie jestem fanką urody Dody, ale przynajmniej potrafię zauważyć że ma pewne zalety. A o ile zauważyłam, to ów temat założyłaś żeby pytać komu/ i czy się podoba Doda, a nie kto jest/ lub nie do niej podobny??

Gość jaźdzka z sąsiedztwa
Kochaniutka, ten link to anoreksja a nie bogini seksu....

Gość maxioooowy
Jest bardzo sexowna