Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksowna raczej

DODA-seksowna czy nie ?

Polecane posty

Gość jak cholera
Jej atuty: 1. biust - taki ma jedna kobieta na 1000. 2. piersi - nie mogę oderwać wzroku. 3. cycki - marzenie mężczyzny. 4. nogi - dlugie, mocne, szczuple w kostach, zawsze na szpilkach, zawsze w mini. O ile zgrabne nogi widuje sie na co dzień, to takie piersi sa skarbem. Az dziwne, ze inne kobiety nie sprawią sobie takich :-) Co do jej stylu, to mam mieszane uczycia. Często wygląda jak pajac, ale przynajmniej potrafi pokazac to, co ma najlepsze. Fakt, ze brakuje jej krąglych bioder i wąskiej talii, ale ocena końcowa, to dla mnie 10/10

jakie atuty? dwa worki silikonu przyczepione do żywej lalki...

Gość kiedyś kiedyś
kiedyś dodzia była paszteciarą, teraz wyrobiła się i jest wulgarnie seksowna,choć pomijając cyce nie ma dla mnie żadnych atutów więcej

Gość falin elej from mi
do "jak cholera" zalosny jestes koles, myslisz ze ktos normalny zrobilby sobie implanty zeby tacy napalency jak ty mogli sie podjarac mięchem w staniku? dziwi mnie czemu faceci (tacy jak ty) nie zrobia sobie implantow... np atrape mozgu albo powiekszenie zawartosci majtek ;] @topic ladna bo przeszla kilka operacji ;] ale tak czy siak chcialabym wygladac jak ona^^

Gość jak cholera
Nie obchodzi mnie czy kobieta ma implanty, czy nie. Mojej zonie też dalbym pieniądze na powiększenie biustu, jakby chciala. Cyski są piękne i już, kobieta musi je mieć. A do krytykow: oczywiście gusty sa rożne i nie każdemu to samo się podoba, ale w takich wypowiedziach często widzę brzydkie, grube dziewczyny, albo po prostu takie, które wstydzą się pokazać w sobie kobietę, więc każdą atrakcyjną dziewczynę nazywają szmatą. Zazdrość, kompleksy, niska samoocena? PS. Nie uważam, zeby doda byla inteligantna, ale chyba nie o to tu chodzi?

Gość to śmiechu warte
po co zakładać takie tematy. Jednym sie podoba drugim nie. Nie ważne jak piękna będzie i tak ma tonę sylikonu wiec co to za piękność robiona na stole operacyjnym. sztuka mieć piękną urodę i cialo naturalnie. Pewnie jej cycki w dotyku są jak kamień. Doda zawsze i wszędzie sztuczna będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Gość bejbusiek _eM
fajna z niejkobietka . jest sliczna .

Gość takie życie....

Gość religijnanikola69
Odkąd zaczęła romansować z Adasiem zaczęłam ją lubić :p

Gość taki tam facet
wierzcie lub nie, jak na nia patrze zupelnie nic nie czuje, ja dla mnie zupelnie aseksualna nie wiem czy to przez jej styl bycia, czy przez to jak kluje w oczy sztucznoscia, ale ona nie ma w sobie nic seksownego moze gdybym stanal z nia twarza w twarz, nie wiem

Na pewno nie należy do kobiet, które dorastając garbią się by nie zdradzać się tym że rosną im piersi. Tak. Ma ładne ciało i co pokazać. Lecz czy jest seksowna??? Temat rzeka :( jedni z zazdrości że nie mają takiego ciała powiedzą że to kicz, drudzy że już nie chcą tylko lizać telewizora i walić pod jpg-i, inni na tym zarobią a ci co mają to wszystko gdzieś, nie będą sobie przykładać lusterka do odbytu, by zobaczyć czy przypadkiem coś nie blokuje im prawidłowej pracy zwieracza.