Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primabalerina___

obiad u rodziców chłopaka!!!!!!

Polecane posty

Gość primabalerina___

siema, dostałam zaproszenie od rodziców mojego faceta na obiad:( nie wiem, jak sie mam tam zachowywać??????? strasznie sie boje że sie zbłaźnie:( macie juz takie doświadczenia za sobą? pomocy!

Gość floridas
nie ma co sie stresować:-) idziesz i zachowujesz sie naturalnie to tylko jego rodzice

zachowuj sie normalnie:Dnie jedz z otwartymi ustami, nie mow z pełna buzia,nie mlaskaj a poznije ładnie podziekuj i bye bye

ty bądź na luzie, pomyśl, jak oni się będą stresować :) Ja jak byłam pierwszy raz u rodziców chłopaka to mamusia wyciągnęła taką zastawę, że domownicy nawet nie wiedzieli, że taką mają w domu :D:D:D:D:D

Gość tak raz i w sam raz
Luzik ! Idziesz, ładnie się uśmiechasz, chwalisz kuchnię przyszłej teściowej (!) zjadasz wszystko - dziękujesz za pyszny obiadek i po stresie :D

Gość floridas
ja na pierwszym obiedzie wywaliłam niechcący buraki na biały obrus ale ak dyskretnie nikt nie zauwazyl tylko moj chlopak, a ja to jeszce przykryłam plame filizanka tak ze potem sie chyba dopiero zorientowali:-)

Zależy czy Cię lubią czy nie ;) Jak Cię lubią to bądź sobą i nie próbuj za wszelką cenę zrobić wszystkiego najlepiej bo efekt będzie odwrotny (np. nie staraj się za bardzo, żeby nie rozlać zupy - bo na pewno rozlejesz :P ). A jak Cię nie lubią to wszystko jedno jak się będziesz zachowywać :P

Gość primabalerina___
a w co sie ubrać?

Gość floridas
niezbyt wyzywająco, nie za duzy dekold i nie miniowka ktora moglby byc pomylona z paskiem. najlepiej troche bardziej elegancko jak chodzisz na codzien ale to tez zalezy od charakteru imprezy czy zwykly obiad czy jakas okazja

Gość primabalerina___
obiad zapoznawczy...bo rodzice mnie jeszcze nie znają...chce sie ubrac w dzinsy i t-shirt, moze byc?

Gość ytytytytytyt
Boze ale problem-jakby to był dziewiętnasty wiek

Gość maturka4
Na pewno nie mów :siema i hej! Dzinsy i podkoszulek (ciekawe - pewnie na ramiączkach) to można na dyskotekę. Na obiad (a jeszcze niedzielny) - wizytowa sukienka i bardzo dyskretny makijaż

Gość floridas
dzinsy ale no nie t-shirt. jakas bluzeczka lepiej albo sweterek