Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stazystkaaaaaaa

czy na zakonczenie 3miesiecznego stazu

Polecane posty

Gość stazystkaaaaaaa

robi sie jakies pozegnanie typu ciasto kawa? oczywiscie wiem ze po stazu nie zatrudnia mnie

Gość stazystkaaaaaaa
czy mam robić loda szefowi ?

Gość cxvx
a po co? :o

Gość stazystkaaaaaaa
wiele tu czytalam ze robi sie jakies pozegnanie na koniec stazu a kolezanka mi powiedziala ze po co? ze ona pierwsze slyszy ze ona tez nie robila niczego jak byla 3 miesiace na stazu. wiec stad mam dylemat. oczywiscie 2 wypowiedz to podszyw

Gość maturka4
Po prostu miło się pożegnać, podziękować i koniec. Zakład jest do pracy, a nie do stawiania kawek. A potem narzeka sie na urzędników

Gość w życiu dziewczyno
Tylko się wykosztujesz i nic więcej. Tym bardziej, że to tylko 3 m-ce. A jeśli już bardzo chcesz to możesz kupić kg jakiś lepszych cukierków i poczęstować ludzi, z którymi pracowałaś.

Gość jasminumm
ja bym postawiła jakieś ciastka ale bez pompy. Bo nigdy nie wiesz co będzie dalej. Ja swój staż srednio wspominałam jednak na pozeganianie postawiłam ciastko i kawę. I co? po roku szef poelcił mnie swojemu koledze do firmy i obecnie już rok tam pracuję. Więc gdyby nie staż nikt by nawet nie wiedział, ze istnieje. A teraz często odwiedzam firmę w której miałam staz i nie jest mi głupio tam zaglądać, że nie pożegnałam się albo coś w tym stylu.

Gość stazystkaaaaaaa
tak tylko zapytalam bo tu na forum czytalam cos o jakis kawkach ciasteczka i iinnych pierdolkach

Gość stazystkaaaaaaa
ta firma w ktorj jestem to wlasciwie jest juz w rozsypce, nie wiadomo ile lat jeszcze potrwa wiec o pracy moge pomarzyc

Gość jasminumm
Firma się rozpada ale znajomości ciągle zostają/

Gość stazystkaaaaaaa
tak tylko mowie to jest malutka firma. a znajomosci raczej malo znaczace . od wrzesnia rozpoczynam prace w innej branzy i mam nadzieje ze to wlasnie z nia sie zwiaze.

Gość uupppppp

Gość uuuppppppppppp

Gość nikt nie byl na stazu
??

Gość gość
Ja uważam, że powinno się pożegnać właśnie jakimś ciastem, kawą czy chociaż czekoladkami. Cokolwiek, ale żeby pozostawić po sobie dobre wrażenie. Po co zamykać sobie furtkę? Tak jak koleżanka wyżej, również po rocznym stażu szefowa poleciła mnie koleżance i obecnie dzięki niej mam pracę. Myślę, że "do widzenia" na koniec to zbyt mało. Ja dostałam kwiaty, wszyscy się zaangażowali i docenili gest. Może dlatego tak wszystko wyszło, ponieważ miałam bardzo fajną atmosferę i pracowałam z fantastycznymi ludźmi. Nie traktowałam stażu jak zło konieczne i wyzysk za marne grosze, tylko okazję do zdobycia doświadczenia i znajomości. To zależy kto jak podchodzi do pracy.

Gość stazystkaaaaaaa
Jednak zdecydowałam się na tego lodzika, szef był bardziej zadowolony niż z kawy czy ciasta.