Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezbyt wiem co zrobic

pomózcie doradźcie

Polecane posty

mam już chyba ze 30 zeszytów, które są moimi pamiętnikami. chyba już nie chcę ich mieć bo jak ktoś je znajdzie, przeczyta to naprawdę spalę się ze wstydu co mam z nimi zrobić??? spalić?? Nir stać mnie na niszczarke do papieru Poradźcie coś błagam

Gość floridas
zjedz je

Gość jak są ciekawie napisanr
to opracuj literacko w i wydaj! Jeszcze kasę zarobisz :-) Ja tak mam zamiar zrobić ze swoimi - bo przeglądając je niedawno (od początku) uznałam, że to najlepsza lektura, jaką ostatnio czytałam

wstydzę się bo są bardzo osobiste i dosłowne po drugie dużo tam emocji, do których wolałabym się publicznie nie przyznawać - np. zazdrość, niezbyt miłe komentarze o innych literacko nie są napisane, często pisane w ogromnych emocjach - bardziej równoważniki zdań niz zdania

Gość szklanka wody dla urody
Moje pamiętniki - o kuźwa ! stoją na regale z książkami ! Całe szczęście, że mąż nie czyta książek :D

moje są niby ukryte... ale ciązy mi świadomość że ktoś zajrzy do szuflady szukając czegoś, otworzy zeszyt, przeczyta i ... zdębieje

1Jak masz kogoś znajomego kto ma ogrzewanie takie co sie w piecu pali to zapytaj czy nie mogłabyć o niego tego zrobić oczywiscie przyjechać i sama tam wrzucić bo jak zostawisz to pewnie mogło by trafić w niepowołane ręce przed czytaniem*2Pozyczenie od kogoś niszczarki do papieru 3 spakowanie w jakiś karton i wrzucenie tam gdzie nikt nie zagląda.