Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewela89

odstawienie tabletek pomocy!!!

Polecane posty

Gość Wierra 333
z krwi jest dokladniejszy ale ten stosunek z wczoraj to tez jest zagrozony! a wtedy moze byc za wczesnie na zrobienie testu

Gość ewela89
we wtorek za tydzien mam wizyte u lekarza powiem mu o tym i moze mi zrobi usg. Czy usg jeszcze nie wykarze ciązy?gdybym była np 10-14 dni?

Gość Wierra 333
raczej nie zobaczy! ja bylam ost w takiej sytuacji i lekarz wyslal mnie na badanie z krwi bo stwierdzil ze nie zobaczy tak wczesnej ciazy

Gość ewela89
a to on mi da jakies skierowanie czy co??

Gość Wierra 333
nie, na badanie krwi mozesz isc sama do labolatorium

Gość ewela89
czyli jak zrobi mi usg to nawet pecherzyka nie bedzie widac?

Gość Wierra 333
racej za wczesnie bedzie, poczekaj z testem do wizyty!

Skoro jesteś tak nieodpowiedzialna to moze pomyśl nad zmianą zabezpieczenia skoro nie jestes tak pilna w braniu tabletek

Gość ewela89
wyjazd na wakacje byl spontaniczny i zapomnialam opakowania z domu a nie mialam recepty przy sobie zeby wykupic nowe opakowanie!

No właśnie pomimo takich spontanicznych wyjazdów i nawet wyjść zawsze należy pamiętać o tabletkach i pakować je w PIERWSZEJ kolejności do torebki!!

Gość ewela89
dobra teraz juz za pozno na takie rozmyslania!!! Jeżeli wiesz cos na ten temat o który pytam to napisz... Musze miec jak najwięcej inforacji!!!

Gość meggg 666
mialam taka sama sytuacje i tez nie wiem co i jak musze isc do gina... moze sie wiecej dowiem i tez bralam te tabletki co ty...

Gość bezimienna1988
ja mam podobna sytuacje moze ty wiesz cos wiecej teraz???

Gość Monika :(
Dziewczyny!! Bardzo Was proszę o pomoc :( Brałam pigułki yaz ale postanowiłam je odstawić. Stwierdziłam że wezmę całe opakowanie do końca. Przy pierwszej tabletce placebo jeszcze kochałam się bez zabezpieczenia... Trochę się zapomnieliśmy. Nie mam już kolejnego opakowania yazu... czy jest możliwość wpadki Waszym zdaniem? Błagam odpiszcie bo jestem załamana ;(

Gość biondina
Ja skonczylam ostatni listek 18 czerwca...Jestem w I cyklu...wczoraj i przedwczoraj mialam bol jajnikow, to chyba owulacja. Jestem w polowie cyklu. ostatni raz wspolzylam dwa dni temu. Jaka jest szansa...? :)

Gość biondina
Monika....wedlug mnie to wszystko zalezy od organizmu kobiety, kazda jest inna...Niektore maja owulacje zaraz po a niektore musza czekac. Ja jestem w podobnej sytuacji....ponoc jest duze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze...

Gość Monika :(
Stwierdziłam, że nie odstawie jednak tych pigułek bo jestem na 2 tabl placebo a wczoraj sie kochałam bez zabezpieczenia. Więc kupiłam juz kolejne opakowanie i będę kontynuować - wolę to niż bać się, że mogę być w ciąży... Mam jeszcze do Was pytanko. Czy któraś z Was miała brak orgazmu po tych tabsach? Bo to jest u mnie jedyny skutek uboczny. Czy to może minąć po jakimś czasie brania pigułek? Pozdrawiam ;**

Hej dziewczyny. Sprzedam nowe, całe opakowanie tabletek Yaz i Asequrelli. Zainteresowane proszę o kontakt na gg 21380856. Pozdrawiam.