Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pogodze sie z tym nigdy

Infantylna szmata probuje wymusic na mnie slub ciaza niby ze mna

Polecane posty

Gość nie pogodze sie z tym nigdy

Spotykałem się z pewną dziewczyną od roku. Niestety z powodu kłótni, nieporozumień rozstaliśmy się jakieś 3 miesiące temu jak to czasami bywa. dwa miesiące temu byłem na imprezie na której była i ona i tak jakoś wyszło że wylądowaliśmy razem w łózku. Tydzień temu oznajmiła mi że jest ze mną w ciąży. Nie wierzę że to moje dziecko bo napewno się zabezpieczyłem więc o wpadce nie ma mowy!! Pamiętam to dokładnie bo wtedy nie piłem (byłem za kierowcę). Wiem że miała w tym czasie przelotne romanse. Teraz próbuje na mnie silą wymusić ślub, jej matka mnie nachodzi wyzywa od bezdusznych świń itp. Wiem że testy Dna wykluczą moje ojcostwo, ale to dopiero jak urodzi. Jak mam w tym czasie przeżyć te 7-8 miesięcy, kiedy moja i jej rodzina naciska na ten ślub. Nikt mi nie wierzy i każdy myśli że migam się od odpowiedzialności. A przecież im powtarzam że uznam to dziecko i zrobię wszystko by miało ojca jeśli testy potwierdzą moje ojcostwo ( w co nie wierzę), ale się z nią nie ożenię:-o

Gość Jola dRut_owicz
heloł to może ożen się ze mna albo z moim koniem heloł

Gość masz za swoje.
jak się bzykasz to musisz brac taka opcje pod uwagę to chyba jasne nie?:D

Czytam i pękam ze śmiechu, choć pewnie Tobie raczej do śmiechu nie jest. Bo: niby mamy XXI wiek, w którym coraz mniej tabu, a właściwie go nie ma. Pary zamieszkują razem i latami żyją bez ślubu, wychowują wspólne dzieci, i tak dalej. Panie wciąż podnoszą głosy o równości, to jest o równouprawnieniu, które najczęściej rozumiane jest jako ich swoboda seksualna, o której mówią głośno i oczywiście NIE WSTYDZĄ SIĘ TEGO. Dlatego śmieszy mnie ta \"wyzwolona\" i \"nowoczesna\" panienka, która (po korzystaniu z wszelkich \"uciech\" metodą starą jak świat, chce mieć jelenia, który oczywiście za pomocą magicznego papierka zapewni utrzymanie jej i jej dziecku (a wcale tak być nie musi, prawda?). Na szczęście są testy. Trzymaj się, stary. Bądź głuchy na rodzinę i jej i swoją. Cóż to za pomysł, aby w wieku 22 lat pobierać się z przymuszonej woli rodziny? Poza tym, jeśli ślub jest wymuszony, w świetle prawa kanonicznego (bodajże) może być uznany za nieważny. Nie daj się ogłupić i trzymaj gardę Powodzenia 🖐️ P.S. Nie daj sie zlapac glupiej suce co kazdemu popuszcza wary a pozniej szuka ojca :classic_cool:

Gość hehehehahaha
Nie da się zmusić do miłości... Musisz te prawie 9 miesięcy przeżyć i potem zobaczyć, jeśli Twoje dziecko, to trzeba wziąć odpowiedzialność za swoje czyny, alimenty itd. Jednak na chwile obecną nic nie musisz robić.

Gość dobrze ci tak jeleniu
chyba brałes to pod uwagę?jak sie z kims bzykasz to bierzesz za ta osobe odpowiedzialność, ona sama sie nie zapłodniła

Gość hehehehahaha
Sama się nie zapłodniła, ale skąd wiadomo, że to jego dziecko? Przecież sam mówi, że po testach zrobi co trzeba... Tylko dlaczego ma się zmuszać do ślubu, który sensu nie ma?

Gość krowiasta
cóz.. sam sobie jestes winien i juz ! :P ale mimo wszystko Ci wspolczuje- trzymaj sie jakos i nie dawaj

Gość bnfghyt
a to dobre :D jak sie bzykasz to musisz brac slub pod uwage, buahahhahaaa nastapena zalosna desperatka co musi tak lapac faceta :D

Gość nie ma seksu za darmo
a jak to twoje to co wyzywasz matke od najgorszych? to kim ty jestes zeby ją bzykac bez konsekwencji?1 dobrze ci tak i jestem pewna że to twoje

Jesli jej matka Cię nachodzi to weź ja na rozmowę (podejrzewam, ze rozmowy z nią nie będzie, ale przynajmniej strzel jej monolog) i powiedz jasno i dobitnie, że jeśli to Twoje dziecko, to je uznasz, z jaj córką się nie ożenisz i nie życzysz sobie jej wizyt w swoim domu. Mozesz też postraszyć sądem, jesli będzie kłapać na prawo i na lewo jaki to ty jestes... Nie wdawaj się w dyskusje, tylko jej to zakomunikuj. I już więcej na ten temat nie rozmawiaj. Trzymaj się.

Gość bnfghyt
a jak jednak twoje to co zrobisz? nie umiesz czytac? :O przeciez napisal ze jesli testy potwierdza jego ojcostwo to bedzie placil alimenty i uzna dziecko ale slubu nie bedzie, i dobrze!

Gość panipani
Przecież ta dziewczyna może być matką TWOJEGO dziecka! Dlaczego ją wyzywasz????Wiedziałeś co robisz, zwłaszcza,że piszesz,że byłeś trzeżwy.Po co to wielkie halo? Konsekwencje muszą być.Zachowuj się jak przystało na prawdziwego mężczyznę, a nie szukaj pomocy na forach.Nikt czasu nie cofnie.

Jeżeli dziewczyny są takie czyste, to dlaczego tak wiele mężczyzn wychowuje nie swoje dzieci ? :-o A te laski co bronia takiej pannicy widocznie same tak robia i dlatego jej teraz z zacięciem bronią :-p Prawo musi być zmienione. Jeśli dziewczyna świadomie wrabia faceta w nieswoje dziecko / lub "zapomni" się zabezpieczyć to alimenty NIECH ONA PŁACI FACETOWI :-P Oducza sie szmaty tak robic i po sprawie 🖐️

Oamiętaj dziecko drogie, że nie ma 100% zabezpieczenia, no chyba że jesteś bezpłodny, co akurat łatwo udowodnić.

Gość izabella-alexandra
sama jestem kobieta no ale... kłupota kobiet jest zadziwiajaca... znasz ja dobrze? zrob test na ojcostwo a slubu nie musisz brac

hszonszcz, ona może nie wiedzieć kto jest ojcem i takie teksty mogła wciskać wszystkim z danego miesiąca ale tam pewnie usłyszała "spierdalaj kurwo" a autor topiku zaczął cos o testach dna, że jak jego to uzna ip itd to sie przczepiła... badania dna powinny być wliczone w poród każdy. wtedy by sie zmniejszyła ilość zdrad może? nieeee, jeste zbytnim optymistą..

Gość ty izabela
mówisz że głupota okbiet? Masz rację że zadają się z takimi bezmózgowymi palantami

Gość hehehehahaha
Hej. szmaciarzu - jak tylko Ona? Przecież napisał, że będzie płacić alimenty, jeśli to jego dziecko.

Gość szpatułka
he he wpadła nie wiadomo z kim a że z tobą była rok to myslała że rodzina cie zmusi do slubu:D a może jak z tobą spała to JUŻ była w ciąży i DLATEGO z tobą poszła do łóżka ? bo myślała że z powodu wcześniejszego związku i nacisku rodziny się ugniesz? to nie jest takie niemożliwe,sama znam przypadek kiedy dziewczyna już w ciąży przespała się z jednym idiotą po to tylko żeby mu wmówić że to jego,bo nie wiedzała czyje:D a potem dziecko urodziło sie jakoś dziwnie za wcześnie,choć ciąża była donoszona:D

Gość izabella-alexandra
troche rozsadku drogie Panie! o szacunku do samej siebie to juz zapomniały... chodzi o to ze my zwykle myslimy za dwoje : za siebie i za faceta bo z bahorem to facet przecvie nie zsotanie..

Gość szpatułka
to gdzie ona rozum miala jak z BYŁYM szła do łóżka?

Gość izabella-alexandra
własnie

Gość jesteś infantylnym szmaciarzem
w takim razie:D więc wszystko gra!

Skoro masz wątpliwości co do ojcostwa to sie nie żeń. Bo możliwa jest opcja,że wiedziała,że jest w ciąży i chciała Cię wrobić:)Testy dna potwierdzą czy masz rację.Jeśli to jest Twoje dziecko jednak to co zrobisz? Ożenisz sie z nią wtedy mimo tego,że jej nie chcesz? I dlaczego faceci zazwyczaj wyzywają swoje byłe od najgorszych??? Skoro z niej taka szmata to po co ze szmata z którą skończyłeś poszłes do łózka na imprezie??? Z niej jest szmata a z ciebie co??? Poszkodowany chłopiec?? Jakbyś sie nie puścił na imprezie to byś teraz nie miał dylematu;]

Gość jesli cie nachodzi zglos
na policje, zrob koniecznie testy

Gość tez znam jeden przypadek
urodzonego w 41 tygodniu iiazy wczesniaka; facet zestresowany,czy dziecko zdrowe,kiedy wypuszczaja z wczesniakami do domu, a lekarz zdziwniony o jakim wczesniaku mowa, a 4 miesiace po slubie pozew o rozwod slub sie bierze z milosci nie z powodu ciazy, trzeba mieszkac na zapadlej zabitej dechami wiosce,zeby miec jeszcze takie poglady i trzeba byc ostatnia szmata i suka, zeby ojca biologicznego nie znac i lapac jakiegos jelenia

Gość tez znam jeden przypadek
skoro jej matka cie nachodzi i wyzywa to normalna rodzina to nie jest