Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalla

co robic ???? studia

Polecane posty

Gość tralalalla

witam! w tym roku zdawalam mature, z jednego przedmiotu poszlo mi zle i bylam pewna ze nie zdalam, pozniej wyjechalam za granice, wyniki odebrala mi mama i okazalo sie ze zdalam mature. wrocilam dopeiro wczoraj, patrzylam na stronkach ze termin skladanaia podan na studia juz minal. czy to znaczy ze juz nie moge skladac? czy jezeli zloze to bedzie jakas druga rekrutacja i mam szanse studiowac na panstwowych ? prosze tych co wiedza o pomoc

"ze termin skladanaia podan na studia juz mina" - czytać ze zrozumieniem nie potrafisz?

Gość tralalalla
kurwa i co ja teraz zrobie. moze nie wszedzie juz minal

Gość jpjpjp
pewnie ledwo co zdalas i i tak bys sie nie dostala na panstwowa uczelnie. mozesz pomyslec o studiach wieczorowych albo prywatnych

Gość elianita
czesto jest dodatkowa rekrutacja na kierunki gdzie nie sa wypelnione limity. musisz regularnie zagladac na stronke uniwerku, ewentualnie zadzwonic do komisji rekrutacyjnej i dowiedziec sie na jakie kierunki sa szanse dod rekrutacji

druga rekrutacja jest wtedy gdy nie zostaly wypelnione limity lub zrezygnowalao duzo osob, wiec jak juz ktos pisal musisz przegladac strony uczelni (chociaz 2 rekrutacja np na PŁ juz jest) na jaki kirunek chcesz isc?