Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do roboty leniwcu

JAK MOŻNA KUPOWAĆ BUTY NA ALLEGRO?TO OBCIACH PRZECIEŻ!

Polecane posty

Gość do roboty leniwcu

Koleżanka kupuje buty na allegro ciągle i sie chwali jeszcze tym wg mnie to obciach buty tam kupisz i co>moga byc złe i potem strata bo moga byc za wąskie albo za ciasne mimoze dobrze poda sie wymiar po drugie wszystkie buty na allegro to wioska..wszystkie takie same i potem milion lasek na ulicy ma te same buty.. zalosne.. po trzecie ceny sa nawet wyzszeniz w sklepie wiec nie wiem skad mit ze tansze a przesylke doliczyc to masakra ile wyjdzie

Gość do roboty leniwcu
róznica jest bo na allegro droższe z przesyłka są i bardziej tandetne

Gość do roboty leniwcu
POZA TYM na allegro kupisz buty i przyjda i okaze sie ze ze duze albo coś i co?wtedy tracisz kase

roznica bo na allegro sa buty ktorych np nie ma w polskich sklepach ;d np nike dunk high ;) wg mnie to nie jest obciach ;d zreszta co cie to obchodzi czy dla niej beda za ciasne te buty ona ryzykuje

nie uwazam ze to jakiś obciach, sama nie kupuje na allegro bo nie lubie takich form wysyłkowych przynajmniej jeśli chodzi o to co mam założyć, lubię na zywca to widzieć , mieć możlowość zmierzenia, raz się nacięłam nie z allegro ale musiałam odsyłać, było mi smutno bo fajny był ciuch a mniejszych nie mieli

nie masz racji! czesto buty z allegro sa tansze niz w sklepach, np buty z USA kupione na allegro wyniosly mnie o 100zl mniej niz u mnie w miescie w sklepie wiec nie mow ze sie nie oplaca, a skoro tak mowisz ze te buty z allegro tandetne sa to widocznie tylko takie przeglądasz

Gość do roboty leniwcu
na allegro inaczej na focie wyglada cos a inaczej na zywo wiec obciach

Gość do roboty leniwcu
to znaczy jestem idiotką i nie wiem, że jak koleżanka kupi za małe to je może odesłać i przyślą dobre już poza ty lubię podbierać żarcie kotu i rucham psa gdy sra

hahahaha nie zawsze wyglada inaczej i wgl nie rozumiem twojego pojmowania ze to obciach ? mozesz to wytlumaczyc?

O widze ze ktos tu tworzy nowe teorie:) Te same buty co w sklepie tylko na allegro sa badziewne wedlug Ciebie?:P Hmm ciekawe:)

Gość wielu kupuje do tego
używane-to dopiero wstyd !grzybicę dostają gratis!!!!poza tym,ci co kupuja mają kopyta chyba z gumy-dostosowują się do butów,albo nie po kolei w głowie i lubią wyrzucać kasę w błoto,bądź za dużo czasu i zasilają konto poczty....

Gość allegrowiczka1000
DO autorki : jestes tempa czy nieinteligentna?? Na allegro mozna kupic o wiele taniej i co wiecej w bardzo dobrym stanie! na allegro jest bardzo duzo butow, ciuchow itd sprowadzanych z innych krajów. mozna czasami znalezc tam takie ciuchy czy buty o ktorych w Polsce mozesz pomarzyc, wiec sory ale troche zabawna jestes ;] bo to zaden obciach ;] zalosne

Ja kupiłam buty na allegro i są FANTASTYCZNE dokładnie takie jak na zdjęciu więc nie wiem z czym Ty laska masz problem? I nie widziałam na ulicy kobiety która miałaby takie same.

Gość smapsmp
ahahah i już wiem co ce boli, przeboleć nie możesz że ktoś robi biznes na allegro a ty masz pewnie jakąś budę którą nazywasz sklepem i nic ci nie idzie WIEDZ ZE JA WSZYSTKO KUPUJE NA ALLEGRO i w sklepach jest wielkie gówno więc daruj sobie posty o zniechęcanie do kupna na allegro bo i tak przegrasz!!!!!!!! i nie pieprz mi to o wyprzedazach bo one sa dla ludzi którzy ida i wydają za jednym razem wiecej niz normalni ludzie przez pół roku a to napisałąś tylko dlatego ze jakaś dziewczyna wystawiła swoje buty na allegro jesteś zwykłą sfrustrowaną baba zalaną zawiścią i zazdrością, utop sie

Nie uważam aby buty na allegro to był obciach.Ja sama tam nie kupuje bo mogą właśnie się nie zgadzać rozmiarem i mogę nie dostać takie jakie zamawiałam;]

ja niczego z ubrań nie kupiłabym bez: 1. obejrzenia na żywo 2. dotyku materiału 3. przymiarki

Vinga36 --ja tak samo ubiór niczego nie kupie po zobaczeniu na fotce, muszę mieć kontakt w realu a później zadecydować o kupnie